22 gru 2011, 12:19
Hej :-D
Wreszcie choinka doszła !!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: miały być gratis bombki ale dali lampki, więc czeka mnie dziś wycieczka do sklepu po jakieś bombeczki i wieczorkiem Karolcia ubierze :-D już się doczekać nie może :-D
A u nas zima :ico_brawa_01: wczoraj tak zaczęło sypać,że wieczorkiem mimo tego,że zimówki mamy jak jechałam to auto się ślizgało na zakrętach i pod górkę ciężko było ruszyć ale na szczęście wyjechało dużo piaskarek i jakoś dało się jeździć :-) a dziś pada wciąż :-D :-D
baraqada, super helikopter!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja też nie bardzo wiem co by się mogło podobać chłopaczkowi ale mojej małej to najbardziej pasuje jak coś jest kolorowe, szeleści i można w buzi mamlać, więc może jakąś ośmiornicę z kolorowymi mackami :ico_oczko:
aneta11, NowaSejana, współczuję @ :ico_sorki: :ico_sorki:
Ja na szczęście jeszcze ani razu nie miałam po porodzie i dobrze mi z tym :-D :-D
tabogucka, ale się uśmiałam jak przeczytałam co zrobiłaś :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: też bym nie wpadła na pomysł,żeby sombrero powiesić :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Nie przejmuj się nic, na pewno jest ładnie :ico_oczko:
Dobrusia, śliczne zdjęcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pięknie Wituś zasuwa :-D
patrycjaaa, ale Blaneczka ma śliczne oczka :-D :-D super zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Blanka26, też mi się podobało to krzesełko z zeberką :-D to krzesełko baby mix i to co ja mam to w sumie niczym się nie różnią, no oprócz firmy i ceny :ico_oczko:
Dziewczyny nie mam prezentu dla męża i nie mam pojęcia co mu kupić :ico_placzek: :ico_placzek: brak weny mam :ico_olaboga: pomóżcie !! :ico_sorki: