Ja się spakowałam ale jeszcze mi 3 rzeczy brakuje i muszę dokupić. Ale i bez tego dałabym radę ;-) Ciuszki do szpitala przygotowałam dla małej. Wyjściowa wyprawka również gotowa.a ja spisuje co mi do kupienia zostało i jutro torb zaczynam pakować
szczęściara ja też bym chciała ,a czuje że nie mogę :ico_olaboga: Torby jeszcze nie pakuje co by nie przyspieszyć małej niech jeszcze siedzi i czeka :ico_oczko: spakuje się w styczniu tak w połowie ,3 stycznia mam wizytę zobaczymy co mi ginek powie :ico_oczko:My z moim D. rozważamy przytulaski Sylwestrowe :-D

też się nad tym zastanawiam :-D hehe zobaczę tylko czy chęci będą :ico_oczko:My z moim D. rozważamy przytulaski Sylwestrowe
jak rodziłam Emilię to wcześniej rozmawiałam z położną i umówiłyśmy się że wychodząc ze szpitala się rozliczymy. Teraz myślę że będzie podobnie :ico_oczko: Najlepiej będzie jak porozmawiasz ze swoją położną :-)Pytanie do dziewczyn które rodziły, pakujecie do torby kase do polożnej żeby była przy porodzie? Jak to wygląda?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość