stwierdziła ze do terminu raczej nie dotrwam bo łożysko mi się starzeje (cokolwiek to oznacza )
Mnie się też już starzeje, bo cały czas miałam stopień I a na ostatnim USG już stopień II :ico_noniewiem:
Jak łożysko się starzeje nie pełni swoich funkcji czyli np. dostarczania dziecku wartości odżywczych czy tlenu.
margolcia, super, że wszystko ok po wizytce :-) Może załapiesz się na ostatnie USG u ginki, a może już w szpitalu :ico_haha_02:
dzis nici z ukladania
Do jutra wytrzymasz :-)
Owszem układanie ciuszków maluszków to sama radość, ale ja obecnie z moim samopoczuciem nie dałabym rady. Cieszę się więc, że mam to już za sobą.
Aga26, no to koniecznie Emilkę pokazać będziesz musiała w mamusiowej sukience :-)
martam21, jakieś kosmiczne koszta to nie będą więc podać możesz ;-) :ico_oczko: :ico_oczko:
U mnie była dzisiaj mama, farbowałam jej włosy i regulowałam brwi. Przywiozła bigosik własnej roboty, więc dzisiaj ciężkostrawna kolacyjka będzie :-D
Kupiła też super piżamkę do karmienia. Nie wiem czy u Was jest market E. Leclerc ale są w genialnej cenie, wręcz groszowej i superanckie !
Jutro D. ma wolne więc pobędziemy sobie razem :-)