u nas tak samo też robiU nas młody to podnosi głowę i nogi do góry jak chce usiąść-tak jakby brzuszki ćwiczył
to u nas podskakuje tylkoPostawiony drepcze w miejscu albo próbuje podskakiwać, a radochy ma przy tym wiele.

To zostałabyś na stałe czy tylko na jakiś czas? Z kim jak teraz będę gadać przez telefon :ico_placzek:R wraca w piatek lub w sobote ja nie wiem. Moze wogole. Okaze sie w ciagu kilku dni
To królewna to co ma się wysilać jak i tak będą ją na rękach nosić :ico_oczko: A tak poważnie to najwidoczniej nie jej pora, a jak ruszy to wszystkie maluchy przegoni.Antosia jak pisalam tez w tyle, w porownaniu z Waszymi dziecmi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

super prezent :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:co do prezentu dla dziadkow to tazem z siostra zlozylysmy sie na porzadny komplet recznikow i poscieli oraz koc
z czym jest w tyle?Antosia jak pisalam tez w tyle, w porownaniu z Waszymi dziecmi
ze mną :-D hihiR wraca w piatek lub w sobote ja nie wiem. Moze wogole. Okaze sie w ciagu kilku dni
To zostałabyś na stałe czy tylko na jakiś czas? Z kim jak teraz będę gadać przez telefon :ico_placzek:
czemu tak mu się zmieniło?Mój D właśnie mi oznajmił, że od jutra pracuje 8-16, a było 7-15. Trochę to utrudni na życie ale nic na to nie poradzę.
Aniu, załatwione :ico_oczko: :-D Patrycja jest u dziadków w Niemczech więc ja zrozumiałam, że tam zostaje a R tylko wraca.ze mną :-D hihi
tzn ja nie rozumiem kto gdzie zostaje?bo ja jakaś zakręcona jestem :ico_wstydzioch:
Zmienili im regulamin i wszyscy pracownicy administracyjni mają teraz tak pracować.czemu tak mu się zmieniło?

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krzysia,a ty się nie smutaj,takie "uroki" pracowania :ico_sorki:dzisiaj pierwszy raz raczkował na wstecznym :ico_haha_01: tyle, że ja tego nie widziałam, bo byłam w pracy :ico_placzek:
długo jeszcze na decyzję będziesz czekać?W pracy do du..... nadal w zawieszeniu jestem, bo decyzja nie została podjęta gdzie na stałe mam iść i siedzę póki co w cywilnym i robię za przynieś, wynieś.... :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość