witam :ico_kawa:
dziś rano oczy otwieram, patrze, a Maksiol stoi sobie oparty o łóżeczko i się śmieje do mnie :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mieliście wyczucie
Ja chyba mam też gdzieś numer do Motylka, ale wydaje mi się, że tak jak po Filipku już nie będzie zaglądałą na forum.
mogłaby czasem napisać co u nich :ico_noniewiem:
chodzi mi o rozwoj fizyczny :ico_noniewiem:
wiem :ico_oczko: ale co np.?nie podciąga się do siadu za rączki itp? może jak cię coś niepokoi to z lekarzam porozmawiaj :ico_sorki:
mlody w p-kolu, Antosia dzis rano byla z inna sasiadka, bo ta co przychodzi zwykle nie mogla - i bez problemu zostala :ico_brawa_01:
fajnie,że Antosia z kimś innym została bez problemu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Tyle, że u mnie na wsi kurczaka nie kupię
w ogóle?
u mnie kurczak tylko w piątki albo soboty jest świeży,ale rzadko i zamrożony jest jak zostanie :ico_noniewiem:
moze ktoras z Was sie znami wybierze do Karpacza?
ja mam za daleko :ico_oczko:
dziś jak zombi wyglądam bo mój nielot zrobił pobudkę o 4.45 i skory do zabawy.
no to sobie urządził pobudkę :ico_haha_01:
A i zaczynam podejrzewać , że Mateusz ma uczulenie albo na pszenicę albo na gluten. Przez te zmiany mleka wszystko było zginane na skazę ale teraz pije pepti i jak dodałam do zupy manny to buzia zsypana i szorstka się zrobiła. Obym się jednak myliła :ico_sorki:
oby to nie było to,bo problem potem z jedzeniem,szukaj wszystkiego bez glutenu :ico_olaboga: trzymam kciuki oby to coś innego jednak było :ico_sorki:
A tak w ogóle to ja już mieszkam w nowym domku od jakiegoś czasu.... :-D Kiedy do mnie przyjedziecie???
ja to bym cię z chęcią latem nawiedziła z dziećmi,bo mąż mi niepotrzebny :ico_haha_01: :ico_haha_01:
u nas o dziwo słonko świeci i Hania z tatusiem na podwórku się bawi,a Milenka drzemkę ucina :ico_oczko:
ja też myślę co na obiadek dzisiaj zrobić i na razie pomysłu brak :ico_noniewiem:
[ Dodano: 03-01-2012, 11:14 ]
Koroneczka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: gratulacje dla kuzynki,teraz niech tylko spokojnie donosi ciążę :ico_sorki: faktycznie to jakiś cud :ico_brawa_01: