Hej,
u nas deszcz i wiatr, aż głowy urywa. A mi się w głowie jakoś kręci więc pewnie przez ciśnienie.
to kiedy mozemy sie Was spodziewac?? :ico_sorki:
Na wiosnę chcielibyśmy jechać do Poznania to po drodze wstąpilibyśmy do Was. Damy dużo wcześniej znać i uzgodnimy, który weekend by Wam pasował. Jak pachwina Tosi?
my tak robimy po każdej zmianie pieluszki,a ile razy już nam mała się zesiusiała :ico_haha_01: :ico_haha_01:
To Miluś też ma odparzenie czy tak ja wietrzysz na wszelki wypadek?
Koroneczka to umówmy się wstępnie na pierwsza sobotę lutego (4.2). Gratulacje dla kuzynki. U mnie w szpitalu w takich przypadkach sami pytają czy przyszła mamusia chce rodzić teraz czy w Nowy Rok (oczywiście pod warunkiem, że z dzieckiem i mamusią wszystko dobrze).
a na ta wizyte murchinson, czekamy od sierpnia :ico_oczko:
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: obiecuję, że dotrzemy do Was-słowa zucha (harcerzem nie byłam). Ja obietnic dotrzymuję.
w sumie mogę tu zostać, już się trochę wdrożyłam i z dziewczynami dobrze się dogaduje.
To trzymam kciuki byś tam została.
Michała kuzyn latem (ma 19lat a jego dziewczyna 20 i od 1,5roku starali się o dziecko :ico_szoking: )
To z wiekiem rodziców przebija mój kuzyn-on i ona po 16 lat, ale im wyszło przez przypadek jak to określili.
My wczoraj oglądaliśmy spacerówki i fotelik. Młody w drodze do sklepu usną i nie obudził się nawet jak zakładałam mu czapkę i nie mogliśmy go przymierzyć. Na szczęście w drodze do drugiego sklepu się obudził i wtedy przymierzyliśmy go fotelików. Rozsiadł się jak na tronie we wszystkich.
Emilia mam pytanie jak Marcelowi jeździło się w Tobim? Nam sprzedawca wczoraj mówił, że Tobi to bardziej dla dziewczynek bo chłopcom za wąsko. Tylko jak zmierzyliśmy siedzenie to przy plecach Tobi i Romer mają tyle samo, a 4cm szerzej jest w Romerze pod kolanami więc nie wiem czy aż tak dużo by odczuć jakąś różnicę. Mam straszny mętlik w głowie.
[ Dodano: 05-01-2012, 07:59 ]
Biedna Ada, co chwila antybiotyk, oby szybko przeszło.
Aniu, nam pediatra kiedyś mówiła, że przy zębach dzieci często chorują na gardło bo wszystko mają wtedy rozpulchnione i łatwo o infekcję. Ale ja się nie znam na tym.