iw_rybka, moj maz robi to samo,na poczatku siedzial przy mnei w kibelku a teraz tez tylko klepnie po plecach i tyle :-) Przed ciazą te mdłości nie wydawaly mi sie takie straszne,ale teraz poki co to zabieraja mi cala energie ,motywacje do wstania z lozka, do czegokolwiek... ja od dziecka ardzo zle znosilam wymiotowanie i teraz najchetniej przespalabym caly dzien byleby tylko tego nie czuć :ico_noniewiem:
Mi mimo,ze juz znalam to uczucie,tez jakos nie przeszkodzily w planach,uparlam sie jak osiol na 3 dzidzie,ale jak miala takie dni,ze podobnie jak Ty nie mialam sil ani checi z wyrka wstac,to zalowalam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Misiu mnie tylko piersi bardzo bolały nawet od 15 dc, ale to od duphastonu.
Ja w 1 ciąży też miałam mdłości, naszczęście każda ciąża może przebiegać inaczej, więc może tych mdłości nie będę miała.
tylko estrofem miałam go brac przez 3 dni co 12godzin @ mi przeszła na pare dni i znowu ,wiec co brałam nadal te tabletki ale tylko co 24 godz jedna a teraz znowu biore co 12godz jedna na zatrzymanie plamienia
Misiu a to u Ciebie inne jest dawkowanie ja swojego dawkowania już nie pamiętam, po estrofemie nie miałam skutków ubocznych. Najlepiej takie nieprawidłowości zgłaszać lekarzowi.
Najlepiej takie nieprawidłowości zgłaszać lekarzowi.
tam jest napisane,że moga wystapic bolesność piersi dzwoniłam do swojej endo oni mi powiedziała,ze mam brac do konca opakowania i wtedy zobaczymy,zapomniałam o tych piersiach powiedziec cholercia :ico_noniewiem: