lidziasc, z pewnością jest na innym stanowisku. no i pewnie liczba godzin też robi swoje. u nas żaden pracownik poniżej managera nie będzie miał 2000 zł! :ico_nienie:
a ja jestem tylko instruktorem. ponoć ma podskoczyć od stycznia średnia krajowa i nam zwiększą stawkę godzinową, ale się zobaczy jak to będzie w rzeczywistości.
powiem ci, że mój M. jest managerem w McD i ma te 2000 ale brutto :ico_haha_01:
same widzicie, że o własnym mieszkaniu to możemy pomarzyć. a wynajmować? szkoda kasy. poza tym z dwójką dzieci pchać się na wynajem? co ja bym zrobiła gdyby nagle nie chciano nam przedłużyć umowy? na bruk? znów do mamy? oj nie! :ico_nienie:
[ Dodano: 05-01-2012, 09:04 ]
Pokaż nam przystojniaka z nową fryzurką
podcięłam mu tylko ciut grzywkę, bo już mu te kudełki wchodzą do oczu i mocniej z tyłu, bo szyja światła dziennego nie widziała już dłuższy czas :ico_haha_01:
lidziasc, fajnie, że Martysia taka kumata. nasz też wszystko rozumie, ale żeby gadac, to cięęęęężko. po swojemu i tyle. :ico_noniewiem:
[ Dodano: 05-01-2012, 09:06 ]
a nie powiedziałam wam najważniejszego - tobik mi nie chce pić mleka! w ogóle! tylko takie z kartonika uht wypije rano z płatkami, ale Bebiko odstawił. nie chce z butli, nie chce ze swojego kubeczka - w ogóle fochuje.
ledwo co popija w ogóle mi ostatnio. nie wiem co z nim jest :ico_olaboga: jak to powiedziałam lekarce to nic z tym nie zrobiła. :ico_zly:
[ Dodano: 05-01-2012, 09:18 ]
pożaliłam się wam na to jego niepicie i poszedł z fochem do kuchni wziął kubeczek ze soczkiem - Kubusiem - i pił. :ico_haha_01:
ale mówię wam, melka w ogole nie chce. ani ciepłego, ani zimnego.
a fochy jakie ma... :ico_zly: czasem nie do wytrzymania.