Dzień dobry wszystkim! Ktoś pytał jak dzisiejsza nocka u nas. No to całkiem fajnie. Alanek zasnął o 21 i spał do 5, potem przebudził się ok. 7, ale wzięłam go do siebie utuliłam, dałam smoka i pospał jeszcze do 9.30. Także wyspana jestem :ico_sorki:.
Rano katarku nie było, więc może minęło. Co do ząbków to u nas jeszcze nic nie widać, niby dziąsła twardsze i lekko spuchnięta, ale żadnych ząbków jeszcze nie wyczuwam.
Aguś Oliś przecudny, taki przystojniacha, że ho ho. Ja też Alanka lubię stroić, ale czapki i krawaty widać tylko na zdjęciach, bo jak tylko może to od razu je zrywa.
A jeśli chodzi o miesiączkę, to ja jeszcze nie miałam, ale ostatnio jakieś 2tygodnie temu krwawiłam albo raczej plamiłam jeden dzień, myślałam, że to już, ale na drugi dzień nie było już nic. To normalne, bo już się gubię?
Za wszystkie ząbki gratulacje :ico_brawa_01:
[ Dodano: 05-01-2012, 12:11 ]
A zapomniałabym mój Alanek dziś 5miesięcy kończy - jeju jak on szybko rośnie, aż mi szkoda, bo on taki słodki, że chciałabym go zatrzymać takiego małego :ico_oczko:
[ Dodano: 05-01-2012, 12:14 ]
A no i jeszcze mam pytanko: kiedy dziecku powinno podawać się kilka posiłków dziennie? No i kiedy można wprowadzić zupki na mięsku?
[ Dodano: 05-01-2012, 12:17 ]
dziś po 15.00 ide do mamy od moejgo kolegi, moze uda mi sie za jej poleceniem załąpać prace w piekarni przy domu :ico_sorki: bo ta piekarnia otwarta jest 24 godziny i mogłabym moze na nocki sie załapać :ico_sorki: trzymajcie kciuki :ico_sorki:
powodzenia