Hej
w szpitalu okey....maly sie rozryczal przy pomiarze cisnienia az mu za wysokie wyszlo :ico_szoking: i potem juz byly problemy zeby go zwazyc i zmierzyc...ale tak pi razy oko to 10.47 kg i 73 cm :-D
guzki wymierzone lacznie z plamka na czole...ponoc to nic groznego taki zbior naczynek ...moga do roku rosnac a potem powinny malec :ico_sorki:
oby :ico_sorki:
[ Dodano: 06-01-2012, 20:06 ]
K mówi ze jak chce wynając mieszkanie to ja tez bede musiała poszukac pracy
wg mnie to by bylo dla Was obydwojga najlepsze rozwiazanie ...Ty bys miala spokoj psychiczny a K odzyskalby sen...nie mozna tak zyc w ciaglym stresie bo to sie napewno na zdrowiu odbije :ico_sorki:
ja tez szukam pracy...duzo kobiet juz nawet wczesniej wraca do pracy :ico_sorki:
[ Dodano: 06-01-2012, 20:37 ]
ach teraz zobaczylam ze wszystkie kciuki trzymalyscie...dziekujemy :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 06-01-2012, 20:39 ]
Blanka26 oj kurcze znam ten terrror u mnie tez nigdy zyly nie moga znalezc ale najpierw wszystko co mozliwe pokluja...a i tak konczy sie na drugiej dloni na ogol...dzielna ta Twoja cora :ico_sorki: oby na cos sie to badanie zdalo :ico_sorki:
[ Dodano: 06-01-2012, 20:42 ]
teraz zauwazylam ze Szymek robi to co ja jak bylam mala :-D siedzac porusza sie do przodu posuwajac to posladkami to nozkami :ico_brawa_01: wiec watpie ze bedzie raczkowal wogole :ico_sorki:
ja opracowalm ta metode zamiast :ico_oczko:
no jak nic mamusi synek :ico_oczko: a i lekarz w szpiatlu powiedzial ze na urode cala mama :ico_haha_01: