hej dziewczyny :-D
wpadam z drinkiem :ico_haha_01: teraz ja wam smaka narobie, dziś moja koleżanka została z dziećmi (zaprowadziłam je do niej) i pojechałam do Przemka z Natalką i Łukaszem :ico_brawa_01: ale sie cieszył z takich grupowych odwiedzin :ico_sorki:
z dnia na dzień lepsze wiadomosci, dziś lekarz powiedział Przemkowi ze z racji tego zę ma dobre wyniki, rehabilitacja postepuje i jest młody to spróbuje go wcisnać na rozrusznik w poniedziałek albo wtorek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a nie za miesiac :ico_brawa_01:
wiec jeśli dobrze pójdzie to bedę miała meza w domu na kolejny wekend :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziewczyny nawet nie wiecie jak ja sie ciesze, jak dziekuję Bogu za to ze Przemek żyje :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: doszlismy do wniosku ze teraz ślub kościelny to nasz obowiazek wobec Niego :ico_sorki: i postanowiliśmy troszke bardziej scementować nasz zwiazek 29 września 2012 roku :ico_brawa_01: i planujemy w roczek naszego Konrada wziąć ślub i ochrzcić naszego syna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wiec i ja rozgladam sie za kiecką i mam 9 miesiecy zeby zrzucić 20 kilogarmów co sie wcisne w rozmiar s :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
[ Dodano: 06-01-2012, 22:24 ]
aha i siwych włosów, boszeeee każdego dnia po 3 4 znajduję, masakra jakaś, do 40 to albo biała będe cała albo łysa hahahahha
ja gdybym nie farbowała to tez bym siwa była :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: skad te siwe włosy buuuuu :ico_placzek: ja taka młoda siksa jeszcze jestem
[ Dodano: 06-01-2012, 22:25 ]
Niby marchawka ma "działanie zestalające" pisze.
no maaa :ico_olaboga: dlatego ja uważam bo kupa jak plastelina po marchewce :ico_olaboga:
ale sliweczki hipp przeczyszczają jelitka i kupa frunie ładnie, wiec jakby co podaj śliweczki i pójdzie mu w pampka samo :ico_oczko:
[ Dodano: 06-01-2012, 22:30 ]
Ale miny niektórych ludzi bezcenne są hihiih
nie przejmuj sie ludźmi :ico_nienie: dobrze robisz :ico_sorki: mała musi wiedzieć ze mieszka w Polsce i tutaj taki klimat a nie Afryka :ico_sorki:
Maja jak była malutka to jej pierwsza zima po -20 stopni było i wychodziłam z nią na 2-3 godziny na zakupy, i co?
pierwszy raz chora jak miała półtora roku i wtedy pierwszy antybiotyk
a Konrad? porządnego mrozu jeszcze nie poczuł na własnej skórze, wszytskie zarazki zamiast zdychać w mrozie to sie wylęgają i on już pierwszy antybiotyk miał w swięta :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: niecąłe 3 miesiace dziecko :ico_puknij:
on nie ma jak sie zahartować :ico_olaboga: