:ico_szoking: no co ty...toż to juz maly hipcio :ico_smiechbig: ze mnie :-DTy dalej szczuplutka jestes,nozki zgrabne,zazdroszcze
a ile miałas przed ciążą??? Jak zmierze to też napisze ile już mam...przed ciążą miałam okolo 73cm...wiec taka szczuplusia to ja nie jestem :ico_oczko:Ja dziś zmierzyłam obwód brzusia mam 102 cm.

tak...też czytałam...i o zielonych wodach...to az mnie przerazenie bierze...dlaczego lekarze czekają do momentu az stanie sie jakieś nieszczęscie... :ico_sorki: ale dobrze ze w porę cc zrobili... :ico_sorki:Przeczytałam u zimówek opis porodu , tylko nie pamiętam kogo, straszny, znów mam stracha;(
- ty mnie nie obrazaj,takich zgrabnych nozek to onie mialam odkad Zuzie urodzilam :ico_oczko:.toż to juz maly hipcio
- i ja i krew mnie zalala,jak te polozne dobrze nas znaja i wiedza jak nas boli :ico_zly: Jak ja sie darlam rodzac Zuzke,przyszla jedna babka i pyta co tak krzycze,ze na innych pietrach mnie slysza :ico_zly: A potem jak sie dowiedziaal ile kg wazyla Zuzia,to przyszla i mnie przepraszala :ico_zly:.też czytałam.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość