Na ul. Kolejowej szpitala nie ma, ale pewnie miałaś na myśli szpital kolejowy na Ligocie ;-) Mam go po drugiej stronie ulicy. Niby chwalą, ale jak mają swoich lekarzy prowadzących tam. Ja będę rodzić w Bogucicach, w Szpitalu Bonifratrów pw. Aniołów Stróżów.Mad a ty teraz na jaki szpital jesteś zdecydowana, podobno kobitki chwala szpital na ul.Kolejowej ale nie wiem czy faktycznie tak tam super.
:-D :-D :-D no własnie, wiedziałam ze coś z koleją :-DNa ul. Kolejowej szpitala nie ma, ale pewnie miałaś na myśli szpital kolejowy na Ligocie
no własnie też tak myślałam, a moja znajoma uparła się żeby tam własnie rodzić, a chodziła do lekarza (prywatnie), który pracuje w Mikołowie :ico_noniewiem: dla mnie to troche bez sensu. :ico_noniewiem:, ale jak mają swoich lekarzy prowadzących tam
dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest prezerwatywa, tabletki chyba odpadają (jakoś jestem do nich uprzedzona :ico_noniewiem: choć nigdy nie brałam , poza tym z moja sklerozą to raczej nie będzie dobry środek antykoncepcji :-D ) myslałam nad spiralką :ico_noniewiem: , no i jeszcze musze lekarza wypytać co moze mi innego polecić. Moja kumpela co 3 miesiące chodzi po jakiś zastrzyk i jej bardzo to odpowiada, musze ją dokładnie wypytać na ten temat :-)A Ty nad czymś już myślisz ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość