Dziewczyny załapałam się na spotkania aktywizacyjne w Urzedzie Pracy i bede na nie uczeszczala od 6 do 24 lutego, po 2/3 h dziennie, i dostane za to 430 zł :ico_sorki: zawsze to cos, moze pomoze mi to w znalezieniu jakiejs pracy :ico_sorki:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a co z Julką w tym czasie będziesz robić??
Stasiek czasem tak śmiesznie zawoła "Ula", po swojemu, ale my z mężem wiemy że on ją woła :-) i śmiesznie mówi kotek, wychodzi słowo "otet"
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u Nas na razie na topie jest mama, ne ne, no i baba
:ico_brawa_01:
a u nas mama, ama (jak chce jeść), lala (na lalkę) , yyhh, yhhh (jak piesek szczeka ) i alo (jak dzwoni ) :-)
Wiecie, że niedługo zaczniemy obchodzić pierwsze urodziny naszych bąbli, a tak niedawno szykowałyśmy się do porodu... jak ten czas leci :-)
nom za 3tyg :ico_olaboga:
a u Nas zmiana planów, teściowa wymyśliła ze rowerek Julce kupi w lato
taki rowerek to świetna sprawa, my Ulę w taki szybko przesadziliśmy i wcale wózka nie używałam, a ile radochy :-) Także to super zakup ;-)
u nas się nie sprawdził, kupili znajomi Michaelowi a on może parę razy na nim jechał, nie podobało mi się i już, a fajny , wiec leżał 2 lata na podwórku, ale źle nie wygląda, mam nadziej, że chodź Nell się spodoba :ico_sorki:
u nas Mike woli trampolinę, basen, jeździki, takie odpychacz na 3 kółkach
zas moi rodzice kupia jej zlote kolczyki kółeczka, bo aktualnie ma już na sobie 2 parę, jednego gdzieś zdjęła i za Chiny nie moge go znaleźć :ico_noniewiem:
super :ico_brawa_01: u nas Nell ma kropki :-)
ale na razie nosi takie z angielskim zapięciem srebrne, jak dla mnie te zapięcie bardzo się sprawdza :ico_sorki: