Dzieńdoberek!
Ja dziś oczy na zapałki :ico_sorki: Maksio budził się co pół co godzina z płaczem i za nic nie chciał iść spać dalej!!! Nie wiem co mu było :ico_noniewiem: Czy to ten katar, czy ząbki. Obudził się o 7 na dobre i teraz wesołu uśmiechnięty, żadnych symptomów jakichlolwiek dolegliwości :ico_sorki:
Murchinson, dobrze, że Mati spał spokojnie całą noc :ico_brawa_01: Dzięki za info o rota. Ja teraz strasznie żałuje że go nie zaszczepiłam, no ale trudno :ico_sorki:
Aniu, Z Hani to niezła kierowniczka :-) i co zjadła śniadanko??
Ja właśnie też nie daje słodyczy Małemu, moi rodzice też mają zapowiedziane i się tego trzymają, ale wszędzie gdzie jesteśmy każdy ciach coś Małemu do ręki pakuje, już czasem nie mam sił tłumaczyć.... bo potem słyszę : moje dziecko jadło kinderki od 5 miesiąca :ico_olaboga:
biedaczek :ico_sorki: ale tempo to rodzice mają,żeby po takim czasie dopiero się tym zająć :ico_noniewiem:
No biedna dziecko naprawde męczy się strasznie. Ostatnio jak się widziliśmy ta kuzynka do mnie, że ona już sił nie ma, bo Igorek już 12 kup zrobił, ona tylko pierze i prasuje :ico_olaboga: 2 razy już był w szpitalu z rota, do tego uczulenie na białko i nietolerancja laktozy, nie daje mu glutenu :ico_sorki: A mi się po prostu wydaje, że tak naprawdę sami nie wiedzą co mu jest. Lekarka podejrzewa celiakie dlatego dostali teraz skierowanie do szpitala na badania :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 10-01-2012, 09:29 ]
U nas też bez śniegu. Ale kropi i wiatr wieje więc ze spacerku nici.
Ja mam ochotę na jakąś zapiekankę więc pomyślę co tu na obiad stworzyć :-)