10 sty 2012, 00:27
Blanka26, współczuję bardzo :ico_sorki: :ico_sorki: jak już wiecie co ją uczula to będzie lepiej. Trzymam kciuki za Was !! :-)
Karola też ma okropną alergię na roztocza i pierze (i mnóstwo innych rzeczy ale na szczęście dużo słabszą) i często zaczyna kaszleć i dostaje duszności jak zaczyna szaleć np. na łóżku gdzie - jak wiadomo - roztoczy jest najwięcej :ico_olaboga:
Musieliśmy powyrzucać kołdry i poduszki,bo wszystko z pierza i kupić nowe, w ogóle dużo rzeczy powyrzucaliśmy i się opłaciło,bo wcześniej miała więcej objawów i gorsze.
Doktor powiedział,że nie można tak tego zostawić i koniecznie musi być na lekach i chyba w tym roku lub w następnym OBOWIĄZKOWE odczulanie nas czeka,żeby mogła normalnie w życiu funkcjonować.
W ogóle to w nocy i jak wstaje rano to ma taki katar,że szok :ico_olaboga: ledwo na oczy patrzy i aż się krztusi :ico_olaboga:
Później już wszystko wraca do normy ale wieczorem powtórka z rozrywki :ico_placzek:
Muszę jej prać co chwilę i wietrzyć jeśli pogoda na to pozwala pościel, kołdrę, jej ukochane misie (których nie powinna mieć w łóżku),a i tak katar ma. Całe szczęście rzadko się zdarza,żeby kaszlała,bo to już prowadzi do duszności :ico_olaboga: :ico_placzek:
Mam nadzieję,że odczulanie pomoże i astma z wiekiem minie!!! :ico_sorki:
Gwona, powodzenia jutro!! Trzymam kciuki!!
agusia22, oby Roksanka szybko i bezboleśnie przeszła wyżynanie się 4 :ico_sorki: :ico_sorki: moja też ma nabrzmiałe dziąsła w okolicy 4 na górze ale jeszcze trochę to potrwa zanim wyjdą,
magda1614, oj mi też się nic nie chce :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: dawno tak nie miałam :ico_noniewiem: mam nadzieję,że szybko przejdzie :ico_noniewiem:
Dziewczyny śpią, więc uciekam pod prysznic (a nie chce mi się bardzo :ico_wstydzioch: ) i pod pierzynkę poczytać troszkę książkę i spać :-) Dobranoc :ico_papa: