witam :ico_ciezarowka:
ja dopiero teraz,bo rano glukoza oczywiscie wyrzygana i czuje sie okropnie,nie dosc,ze na miejscu po 15 minutach poszlo,to potem jeszcze w domu :ico_olaboga: 17 stycznia mam wizyte u mojego lekarza,mowil,ze jak dzis nie dam rady z ta glukoza,to da mi skierowanie do przychodni diabetologicznej,mam nadzieje,ze tam inaczej potrafia stwierdzic ta cukrzyce,bez potrzeby picia tego g....a :ico_zly:
kingoza - pod koniec to ja chodzilam co 3 pozniej co 2 tygodnie na wizyty :ico_sorki:
dzwoneczek - pizza zostala,sa jeszcze dwa kawalki :-D
jagodka - fajna wage ma wasz synek i ciesze sie,ze pozostaje synkiem nadal :ico_oczko:
Myszka - polecam ten Prenalen,ja dzis tez mam katar,poki co sama woda mi leci z nosa i nic nie boli,ale jak pojade po mlodego,to skocze do apteki po syropek :ico_sorki:
Martalka - logistycznie to i mi bedzie ciezko pewnie przy 3,bo mlody do przedszkola,maz nie zawsze moze go zaprowadzic,dlatego 2 auto kupujemy,bo on sobie jednym do pracy pojedzie,a ja sie bede bujac drugim do przedszkola i zakupy :ico_oczko:
Do pomocy zawsze mozesz zagonic wszystkich,grunt to dobre podejscie,jedno poda recznik,drugie wyniesie pampers a trzecie poda kremik,potem kazdemu buzi,ze sa tak wspanialymi dziecmi i wszyscy zadowoleni :ico_oczko:
sajurka - najgorzej kapac takiego noworodka,bo drze sie i nie wiadomo czy woda zla czy co,ale jak sie kilka dni kapie - dziecko juz zna rytual,ze jest kapiel,przebieranie w pizamke i cycus do spania,to juz nie placze i jest luuuz.Moje dzieci maz kapie i to do dzisiaj :ico_oczko:
w poprzednich ciązach tez tak miałm wiec przestałam sie już tym martwić.
- moze taka twoja uroda :ico_olaboga: