Hania też daje bez problemu,ale w szpitalu chcieli zajrzeć po pobraniu krwi to już wiadomo,że taka spanikowana była,że nie dała :ico_sorki: anestezjolog ją po południu oglądał i dała się już zbadać :ico_oczko:hm moja Ola do uszu spokojnie sobie da zaglądać
co się stało?Hm ja sie rota ciut bojem odkąd opowiedziała mi moja koleżanka o doświadczeniach ze swoim synkiem
to super, u nas tylko ważą, mierzą, oczka sprawdzają, wywiad ogólny. Pewnie gdyby były jakieś nieprawidłowości, to na pewno jakieś badania by zlecił, ale jak nic się nie dzieje, to po co :ico_noniewiem: Do tej pory pamiętam zdziwienie lekarza, gdy przyszliśmy z pierwszym USG Jasia :ico_puknij:u nas niby w Bilansie dwulatka i czterolatka było usg ,zeby takie podstępne choroby wykryć

daj znać co się dowiesz :ico_sorki: podejrzenie to jeszcze nic pewnego :ico_sorki:Kuba ma podejrzenie cukrzycy. wyniki mu wyszły takie ie bardzo w piątek pójdziemy na konsultację.
rozumiemaniawlkp86, chłopaki nie mają diety, a ta choroba może powodować niewydolność nerek. Przeszczep to już ostateczność.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość