- tam tez byla,przyszla,popatrzyla i mowila,ze jak ktos ma klopoty to ona przyjdzie ale nigdy nie miala czasu :ico_zly:konsultantka od spraw laktacji,
- o rany,szok :ico_szoking: :ico_olaboga:.Dawid tak sie darł ze cały dom postawił zawsze na nogi
- to mi sie chyba faktycznie jakies wyjatkowe dzieci trafily,jedno i drugie jadlo co 3 godziny,od pol roku juz spali cale noce,Zuzka na piersi,to jeszcze raz sie czasem obudzila o 5 rano i spalysmy dalej do 8-9 :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:co 0,5-1 godzinę cycuś... Masakra
- super i tak powinno byc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:U koleżanki z pokoju raz siedziała 2 godziny i próbowały malą nauczyć ssać

całe szczęście, ze u mnie jest osobny szpital ginekologiczny i ta sama pani od laktacji :ico_brawa_01:i ktory szpital bedzie miał dyzur jak zaczne rodzić...
ale to nie w zlej wierze :-) niech Szymus też tak ladnie śpi, ale moje też :ico_oczko:o pieknie, bardzo Ci tego zazdroszczę
- lepiej nie

:-D do tej pory sie dziwie jak to mozliwe...i teraz nie dziwie sie ze zdecydowaliście sie na nastepne dziecko...bo my prawie do trzeciego roku zycia nie dopuszczlismy mysli o drugim dziecku...baliśmy sie powtórki z historii...i nadal czesto sie zastanawiamy jak to bedzie...bo już czwarty rok idzie jak noce mamy chodzone... :ico_noniewiem:drugie jadlo co 3 godziny,od pol roku juz spali cale noce,Zuzka na piersi,to jeszcze raz sie czasem obudzila o 5 rano i spalysmy dalej do 8-9
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość