Witajcie dziewczyny :-)
U nas wiosna :-D słońce świeci i jest 8 stopni :ico_szoking: jedyne co to wieje dość silny wiatr.
agusia22, ojejku ale Wiktorek miał okropne uczulenie :ico_olaboga: :ico_olaboga: biedaczek :ico_placzek:
magda1614, daj znać po USG. Trzymam kciuki !! :-)
Inuno, biedny Mikołaj :ico_pocieszyciel:
patrycjaaa, ja moją też kładę do łóżeczka, daję smoka i pieluszkę i raz usypia szybciutko,a czasami nawet 40minut się kokosi :-D
U M. na rekach usypia dosłownie w 3 minuty i ją odkłada do łóżeczka ale niestety u mnie nie chce :ico_noniewiem: jak mój tata albo mama ją noszą to też bardzo często im zasypia :ico_haha_01:
Blanka26, nie obwiniaj się o to,bo to nie Twoja wina !!! :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: ja też się obwiniałam za astmę i alergię u Karolci ale stwierdziłam,że nie ma co się użalać nad sobą, tylko działać i pomóc dziecku jak tylko można,a nie siedzieć z założonymi rękami.
Teraz wiesz na co Ola jest uczulona to w jakimś stopniu na pewno będzie jej lżej, gdy wyeliminujesz zbędne rzeczy z jej pokoju. Trzymam mocno kciuki,żeby Ola się lepiej poczuła i ją tak nie bolało!! Biedna :ico_placzek:
A co przepisał lekarz na alergię ?
Gwona, oj ale się porobiło... Moim zdaniem jeśli on się nie stawia na sprawie to automatycznie powinni ją zakończyć na Twoją korzyść. Niby z czego masz żyć jak nie pracujesz,a on ma swoją córkę w d***e !!?? Porażka :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
tabogucka, będę trzymała mocno kciuki,żebyś dostała pracę!!! :-D
Pytałam Was o trzydniówkę,bo Martynce wyszły w niedzielę wieczorem plamki na brzuszku i pleckach i tak sobie skojarzyłam,że miała tą temp. w czwartek, piątek i sobotę,a na następny dzień te plamki wyszły. No i temp. nie spadała mimo podania syropku przeciwgorączkowego, tylko,że przy trzydniówce podobno jest wysoka gorączka,a jej nie przekraczała 38, więc już sama nie wiem :ico_noniewiem:
NowaSejana, i zostawiasz małą w łóżeczku z butlą mleczka ? Umie sama się napić ? :-)
aneta11, moja też jak muzykę usłyszy to zaczyna "tańczyć" i jak mówię brawo to sobie sama bije :ico_haha_01: umiała też mówić papa i machała rączką ale już tak nie robi :ico_noniewiem: w ogóle przestała ostatnio mówić i od czasu do czasu powie tata,a tak to wysuwa języczek i "pierdzi" :-D
A Wasze dzieciaczki dużo mówią ??