bo cycki już masz wytrenowane i będą wiedziałyco robić nawet po cc
- oby :ico_oczko: Ostatnio zrobily mi sie takie ciezkie wlasnie,jak wtedy kiedy karmilam i dlatego mi to teraz po glowie chodzi :ico_oczko:
właśnie przez takie myślenie że dziecko w pierwszych dobach nie musi jeść bo tylko spi i ma zapasy z brzucha moja jagoda darła się 3 bite dni
niestety są odstępstwa od reguły i każdą położnicę z dzieckiem należy traktować indywidualnie
- dokladnie,moj maly tez nie jadl,ja go urodzilam o 10.45 rano po 16 h porodu i do wieczora wogole nie chcial cycka,wmawiali mi ,ze jest najedzony z brzucha a wieczorem zaczal sie dusic,slina szla mu nosem i buzia,zrobil sie siny - masakra,polecialam szybko do pielegniarek,one go wziely na noworodki i okazalo sie,ze byl zle odsluzowany i mu tam zalegalo w brzuszku i przelyku :ico_olaboga: Potem na drugi dzien ja sie nie umialam z nim dogadac,przystawic itd,wmawiali,ze najedzony a potem mial duzy spadek wagi i z morda na mnie wjechaly france,ze glodze dziecko,bo jak widzialam,ze nie jadl,to moglam po butle przyjsc :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: och jak to sobie przypomne to :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: teraz juz bym sie im nie dala,3 ciaza,3 dziecko to juz czlowiek madrejszy i umie zawalczyc o swoje :ico_sorki:
mialam mega zatkany nos i w ogole nie czulam tego smaku
- ja sobie zatkalam nos ale ten smak,ta slodycz az gesta,fuj :ico_szoking: