Witam. Oczywiście w dwupaku, bo jakże by inaczej :ico_ciezarowka: :-D
Aga26, może te Twoje sny coś oznaczają. Wstałam owszem, z mega obolałym całym brzuchem. Takie uczucie jakby mi ktoś od środka go poobijał.
A spałam jak dziecię po spacerze jak wczoraj przypuszczałam :-)
szyszeczka, moja przyjaciółka też z piątku 13 jest i naprawdę szczęści się jej w życiu i układa po myśli. Zawsze ją podziwiam :-)
nostromo20 na wątku Jesiennych Dzieciaczków jest dziewczyna - szkieletorek i ona używa tych pieluszek wielorazowych. Jest mega zadowolona.
Jeśli o mnie chodzi, to za dużo przy tym roboty i za drogie są jak na jednorazowy koszt. Bo trzeba od razu kupić sporo. Dlatego zostaję przy pampersach :-)
Jadzia, ojjj Ty biedna jesteś. Ale wspomina mi się czas sprzed kilku tygodni jak mnie nocne wycieczki na oczyszczanie się do kibelka brało. :ico_noniewiem: Podobno chudnięcie na sam koniec ciąży to norma ;-) Stres, biegunki i inne nam to fundują.
Gabi, no to super wagę ma Lilusia ! :-)
Patrzę kochane na zdjęcia Waszych zimowych maluszków i każdorazowo się rozczulam...
A Amelka fajne pucki ma :-) Mój D. uwielbiaaaaaa policzki całować. Już zapowiedział, że niebawem moje spadną na dalszy plan :ico_haha_01: