14 sty 2012, 11:03
Hej Kobitki,
A my dziś wyruszamy na galę firmową :-) Zaraz uruchamiam prasowanko i pakowanie rzeczy :ico_oczko: Ech jacy jesteśmy podekscytowani :ico_oczko: Mężuś jako pierwszy na gali przemawia do ludu :ico_oczko: i wita wszystkich przybyłych więc przeżywamy trochę hihi :ico_oczko: Zaraz biegnę myć pióra i szykować się!
Dziś mamy jeszcze kolędę, ale Misiek zejdzie chyba i poprosi byśmy się zdzwonili na inny termin, bo chcemy by nam mieszkanko po remoncie poświęcił, ale czasu dziś brak. Za to przygotuję coś pysznego i niech wpada na herbatkę :-)
Wiśnia, fajowy brzusio, poprzedniego nie widziałam, ale ten jest zgrabniusi :ico_brawa_01:
Martalka, no Tobie ewidentnie przydałaby się i zmywarka i suszarka :-) Może niedługo Wam się uda zakupić :ico_sorki: My też zmywarki jeszcze po remoncie nie zakupiliśmy, mam nadzieję, że niebawem przybędzie do naszej kuchni, chociaż w tej wnęce niezłe zabawy się toczą każdego dnia :ico_oczko: Więc nie wiem czy najważniejszy członek rodziny będzie usatysfakcjonowany :ico_oczko: