A jak Hania się czuje?
Hania już w domku o 11 była :ico_brawa_01: od razu mnie ukochała,buziaka dostałam i oczywiście całą historię mi opowiedziała :-D :-D z zaleceń to przez 5 dni ma siedzieć w domu,przez tydzień ma nie jeść nic zbyt zimnego i gorącego,a po 10 dniach kontrola u laryngologa,więc jutro rano zadzwonię i ją zapiszę :ico_sorki: ma się dobrze póki co i zadowolona,że w domu wreszcie :-)
O matko-tak pada że bloku obok nie widać :ico_szoking:
u mnie wlasnie teraz to samo
u mnie też tak sypało koło 11 ale już śladu po tym dawno nie ma :ico_haha_01: :ico_haha_01:
jedynka sie przebila na samym srodku, jeszcze brzegow brakuje wiec pewnie napieraja
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny ząbek,oby szybko do końca wyszła :ico_sorki:
u nas takie przerwy są od kolacji do śniadania,w nocy nawet jak się obudzi to albo się napije albo nie,rano nawet jak się koło 6 obudzi to też tylko picie i śpi,ale po 7 już pobudka i jeszcze z godzinkę potrafi się bawić u nas i brykać ale najpóźniej 8.30 śniadanko musi być,za to w dzień potrafi jeść co 2 godziny,pewnie noc nadrabia :ico_haha_01:
teraz mam śpiochy w domu
Hania właśnie zasnęła,Milcia jakieś pół godziny temu,a mąż koło 12 się położył :-D
na obiad zapiekankę z ziemniaków,kukurydzy,kiełbaski,cebulki,sera i pomidorów + sos do zapiekanek i Hania zjadła wszystko :ico_brawa_01: Milenka zjadła z tego ziemniaczki z kukurydzą,pomidorkiem i serem :-D