hej dziewczyny
z :ico_kawa: wpadam po obiedzie
byłam rano u Przemka :ico_noniewiem: niby wszytsko ok, ale znów gorączka go łapie :ico_olaboga: miał od wczoraj taki stan podgoraczkowy 37,4-37,7 :ico_placzek:
juz sie znów boje :ico_placzek: czy nie jakaś nowa infekcja :ico_placzek:
mam nadzieje ze mu minie :ico_placzek:
[ Dodano: 14-01-2012, 16:16 ]
Mimo późnego chodzenia spać dzieci dały dziś pospać do 9:20:) pobudki były, do Doriana tylko 2 i do Elizy też dwie:) więc coraz lepiej u nas, oby tak zostało:)
może się unormuje :ico_sorki:
Mi włosy odkąd zaczęłam farbować to strasznie wypadają, a teraz jeszcze nie zauważyłam czy więcej ich :ico_noniewiem: Tak ich dużo wypada mi po kąpieli że nawet różnicy nie widzę :ico_haha_01:
mi też lecą ale cóz muszą wypaśc i tak nic z tym sie nie da zrobić, to nie bede o włosy płakać :ico_haha_01:
Znalazłam dzis lokal w Bielsku na głównej ulicy handlowej w poniedziałek umówiłam sie na oglądanie i w końcu musze podjąc jakąś decyzję, bo czas ucieka a nie chce małej dawać do żlobka.
a chcesz kogoś zatrudnić czy sama sie zajmiesz sprzedażą ???
[ Dodano: 14-01-2012, 16:21 ]
Z tymi ząbkami to jestem zdziwiona, że tak szybko idzie:-)no,ale objawy miał już w listopadzie, drapał dziąsła, ślinił się i maść dawała ulgę :ico_noniewiem:
moja Majka miała w jego wieku 6 zebów już
dwie dolne jedynki wyszły jak miała 5 miesięcy a jak miała 6 miesięcy to cztery zęby na raz jej wyszły- górne jedynki i dolne dwójki
podejrzewam ze Konradowi też tak wyjdą bo juz gryzie i ma czerwone dziąsła :ico_olaboga: