- oby,moj mial we wrzesniu i dalej chudy jak patyk :ico_oczko:po 30- stce pójdą wszerz... :-D
albo do przodu - jak mięsień piwny wyrobią :-Dpo 30- stce pójdą wszerz... :-D
mój tak samo we rześnio 30, a dalej szczuplutki się śmieje, że najdłużysz staż małżeński mamy a na najszczuplejszy i mąz tak forme trzyma że w garnitur ślubny na spokojnie wchodzi :-D - głodzę go- oby,moj mial we wrzesniu i dalej chudy jak patyk :ico_oczko:
dziękuje :ico_wstydzioch:surtsey, znalazłam to Twoje zdjęcie, super
u mojego to chyba awykonalne :ico_oczko: Tyle piwkska co on juz wypil,to powinien miec juz ladny brzus,a tam nic - plasko :ico_oczko:jak mięsień piwny wyrobią :-D
- dokladnie :ico_haha_02:że w garnitur ślubny na spokojnie wchodzi
- dokladnie,moj wszystkie stresy w sobie dusi,pali a zjesc potrafi jak slon :ico_noniewiem: zazdroszcze mu troszke :ico_wstydzioch:a mój P. może bardzo dużo zjeść ale pali fajki i ma stresującą prace i dobrą przemiane materii.
się nie przejmuj gadali i będa gadać :ico_oczko:I mój malżonek też do chudzielców sie zalicza ale mi tam to nie przeszkadza wkurza mnie tylko gadanie ludzi że żona to chyba żle gotuje bo P. ciągle taki sam :ico_zly: a mój P. może bardzo dużo zjeść ale pali fajki i ma stresującą prace i dobrą przemiane materii
oj leci czas, leciło matko już 20 lat

pewnie to sa niewinne zarty :ico_oczko:nie tylko gadanie ludzi że żona to chyba żle gotuje bo P. ciągle taki sam
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość