hej
kazała lekko naciągać ta skórkę ale nic na siłe i samrowac odrobina linomagu
kurcze może ja też powinnam Jasiowi ciwiczyć siusiaka bo wcześniej to tylko jak był malutki :ico_noniewiem: , fajnie że wizyta przeszła gładko bo właśnie tak się zastanawiałam co z tego wyniknie
wisnia3006,
Martalka, jak ten czas leci tylko się obejrzymy i dzieciaczki będą :-) Powiem wam że ja też zaczynam myśleć o drugim :ico_wstydzioch:
no to nie ma co wstawiać wstydliwych buziek :) tylko do roboty :D ;)
A swoja drogą, za każdym razem mam wrażenie, że JUŻ masz co najmniej dwójkę. :D Takie odnoszę wrażenie ;)
wiem, że nie widać fotek dziewczyny, ale ja nie umiem ostatnio wstawiać bo mąż mi wywalił firefoxa, a na explorerze coś nie wychodzi...
karo-22, no niestety wiele lekarzy tak uważa :ico_noniewiem: Ja nie karmiłam nigdy tak długo jak Ty, ale już po pół roczku karmienia miałam okazję osobiście od lekarza/pielęgniarki podobne cuda usłyszeć, plus oczywiście wykład nt. wspaniałych wlasciwości NAN, Bebilonu, itd :ico_spanko:
No i że za chude dzieci mam, bo nie mają wałka na wałku ;)
Karo, ja też lubię H&M (ale tylko dziecięce i ciążowe, reszta- różnie- ale rzadko coś trafię na siebie), i wybieram się tam po body na napki i wybrać się nie mogę. Bo w sklepach tutaj mnóstwo bodziaków, jakie chcesz, ale wszystkie zakładkowe na ramionach. Nie lubię ich. :P
niemniej jednak H&M już ma takie typowe ubranka, albo z papajem, tygryskiem, hello kitty (jak wszędzie wszystko). na znalezionej stronce niektóre urzekają takim klimacikiem :D
Karo, faktycznie, dopiero co wynik testu przekazywałam mężowi (miną i gestem bo mi nie chcialo przez gardło przejść :ico_haha_01: ). miesiąc temu rodzice się dowiedzieli...
leci szybko czas, i byle nie za szybko, bo z moim tempem nie zdażę z wyprawką. ;)
a tak w ogóle... siedzę w domu już 3 dzień i normalnie rozleniwiłam się strasznie...
Do tego Damian jakby gorzej (kaszel, chyba oskrzela, tradycyjnie). Więc jutro przychodnia nas czeka...