Maciunia przekroczyła 8 kilosów (8,060).
duzy chlopak ! :ico_brawa_01: ja w srode w koncu pojde zwazyc Oliwka
Malinka fajna sprawa z tym domkiem! a Ty prawo jazdy masz, chyba nie jeszcze? zaoszczedzicie na czynszu to zrob prawko jak bedziesz miala czas i sama bedziesz mogla sobie jezdzic :-) no i gratulacje pracy dla P! nieduzo ale zawsze wiecej niz nic, a CV moze dalej online rozsylac :)
a tesciowa to jak cos staw blisko, pójdzie do swoich... (ropuch) heh
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
szkieletorek napisał/a:
jedzonko ciapatych
a wiesz, że to obraźliwe sformuowanie?
jak dla mnie za malo obrazliwe, nie bede mowic jak my ich nazywamy.. ciezko miec szacunek do kogos, kto ciagle kreci na wszystkie strony i kradnie kase gdzie sie da.. aha no i klamie.. :ico_zly: naszczescie mieszkamy teraz w miejscu gdzie ich nie ma w ogole :ico_sorki: :ico_sorki:
Izus super, ze z Przemkiem coraz lepiej, oby tak dalej! :ico_sorki: i :ico_brawa_01: dla Konradka za zabki
martasz super zdjecie Antosia :ico_brawa_01:
zirafka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za drugiego zabka!
kwiatunio sliczna Izunia :ico_brawa_01:
Aguś może się nie wysypiasz i dlatego masz takie dziwne/męczące sny? :ico_olaboga:
no dawno sie nie wyspalam, ale dawno tez nie mialam takiego dlugiego i dziwnego snu.. :ico_olaboga: super kurteczke Antos ma, a co do kostiumu to widzialam takie w sklepach na halloween ale jakos mi sie tak nie podobalo Malego ubierac.. jakies takie przerazajace mi sie to wydawalo, choc Antos slodko wyglada :-)
nie oglądałas jakiś filmów dziwnych albo nie czytasz jakiejś ksiażki????
ogladalam tylko wladce pierscieni przedwczoraj, ale tam chyba nie bylo zadnych penisow.. :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: a ogolem nic ost nie czytalam ani nie ogladalam - poza tym co tam sobie w tv leci.. :ico_noniewiem:
Ale co do okresu to ja dziś miałam tez dziwny sen, że siedziałam u koleżanki (też z forum o dziwo) i dostałam okres nagle, zalało mnie strasznie
nam sie tak snilo, a Nina okres dostala :ico_noniewiem: mam nadzieje, ze penisa nikomu nie wysnilam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_oczko: