ta przezierność to ponoć tylko się wtedy liczy jak mierzona przez brzuch a ja przy smyku miałam dowcipnie, teraz dopiero przez brzuch i też 1.3 :-)
mi lekarz najpierw zrobił przez brzuch ale źle było widać bo z tyłu dziecko więc zrobił dowcipnie. Potem dziecka nie mógł przesunąć i znowu przez brzuch ale chyba nic nie widział, nie wiem nic nie mówił że przezierność można tylko przez brzuch. On chyba liczył dowcipnie. W pierwszej ciąży na pewno miałam tylko dowcipnie a inny lekarz mi robił. Więc nie wiem jak z tym jest,
gosia888, a gdzie na te wakacje?
chcieliśmy całą rodziną to znaczy moi rodzice moja siostra z rodziną no i my pojechać na Węgry na przełomie lipca/sierpnia. No ale poród mam na koniec sierpnia więc chcemy przełożyć na początek lipca. Mam nadzieję że dobrze się będę czuła. Bo z małym dzieckiem nie chciałabym jechać umęczyłabym się tylko.
u mnie termin z OM i usg różni się 3 dni więc prawie żadna różnica :ico_oczko:
no u mnie też z usg wyszedł wcześniejszy termin i strasznie zdziwiona byłam bo poprzednie cykle po odstawieniu tabletek miałam po 42-45 dni :ico_olaboga: ale zaczęłam brać leki na niedoczynność tarczycy i one musiały wyregulować cykle.