rano widziałamwpiszcie haslo premier w google i zoabczcie co wyskoczy :-D
w telewizji non stop trąbią o tym , ogladam polsat news :ico_haha_01: i ciesze :ico_haha_01:
heh przypomina mi to troszke pogrzeb dyktature Korei :ico_olaboga:moim zdaniem chcą uciszyć ludzi aby nie mogli wyrażać swojego zdania bo sieć ma ogromne możliwości a jak ktoś z rządowych czyta o sobie niepochlebne rzeczy i wie , że to czytają wszyscy i wszyscy mają takie samo zdanie to pewnie mu delikatnie nie jest miło... :ico_oczko: zabronią wolności słowa, będa mieć kontrolę nad nami to będzie im łatwiej nam dyktowac nasze obowiązki bo praw juz raczej mieć nie bedziemy.. a każdy kto się wychyli będzie ponosił sankcje prawne i zostanie odcięty od sieci... czyli od świata.. jeszcze niech mu tv odłączą...
hehe ja też!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Anonymous brawooooo jestem z Wami
nie będzie można powiedziec co się myśli tylko to co rząd chce usłyszeć... czyli jeśli nie masz nić dobrego o nich do powiedzenia lepiej nic nie mówić... i tak to może niedługo wszystko wyglądać... cyrk na kółkach...heh przypomina mi to troszke pogrzeb dyktature Korei
niedługo jak bedziemy za mało sie podlizywac to bedzie kara za to
- bo hakerzy zablokowali strone premiera :ico_sorki:. ciekawe czemu hehehe :ico_oczko:
dokładnie :ico_puknij:Pojde na kurs,naucze sie tanczyc, w domu naucze meza i tez juz lamie prawo,bo maz nie zplacil za ta wiedze,a jak bezprawnie sie nia z nim podzielilam - no paranoja :ico_olaboga:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość