No to mnie teraz zaszyłyście tym Gerberem :ico_szoking: Co prawda jeszcze z mięsem słoiczków nie kupowałam same owocki z Gerbera ale jestem w szoku... Że dla dorosłych w jedzeniu takie rzeczy to się spodziewałam bo to akurat zawsze sprawdzam ale dla dzieci?? Tak trąbią że wszystko najlepsze z certyfikatami a takie g***o dadzą dziecią do jedzenia :ico_puknij: :ico_puknij:
Moje dziecko przeszło już dziisaj same siebie. Cały dzień płaczi noszenie na rękach na 3min jej samej nie mogłam zostawić... Nie wiem co jej jest. Sił nie mam... Masakra...
a dziś jak sie bawiła była przepiekna cisza, jak weszłam do pokoju nie było tak wesoło bo kremik w dywan wtarła -.- :)))))
ja się zawsze śmieję że jak już Oliv zacznie raczkować i łazić po domu to się zacznę martwić dopiero jak się cicho zrobi :ico_haha_01: Znak że coś tam szkudzi :ico_haha_01:
kwaitunio a u nas jest tak że Mała zawsze leży u nas na łóżku(jej łóżeczko też jest w naszym pokoju) i tam się bawi czasem leży w łóżeczku i karuzelki słucha ale to wytrzyma góra 40 min woli jak widzi od czasu do czasu kogoś :ico_oczko:
Malinka Super Liwka :ico_brawa_01: I jak pięknie już sama siedzi :ico_brawa_01: Jak ja bym chciała żeby Moja już taka była :-)
Lece też spać bo oczy to mi się same zamykają....
A zapomniałam jeszcze Wam się pochwalić :ico_brawa_01:
W sumie to jeszcze nic pewnego ale możecie trzymać kciuki tak na wszelki wypadek :ico_oczko:
Dzisiaj dzwonił wujek i może załatwi mi pracę tak na 4 godz dziennie od poniedzałku do piątku :ico_brawa_01: Wpadnie nam jakieś 5stówek może dodatkow :ico_brawa_01: Tak się cieszę że :ico_olaboga: Bo niby to nie wielkie pieniądze ale jak dla nas to meeega dużo :-) Od razu łatwiej nam będzie :-) Oby się udało :ico_haha_02: