jak ja przestawic?
Może tak drzemka późna jest zbyt późna.Może trzeba przetrzymać dłużej?
cos do poczytania i filmiki do obejrzenia, polecam
Podaj mi link na priv bo już został usunięty.
slyszalyscie o tym porwaniu 6 m-cznej dziewczynki w Sosnowcu?
no slyszalam masakra to jest.
No dla mnie też nie do pomyślenia to jest .Jak sobie próbuję to wyobrazić to płakać mi się chce , nie wyobrażam sobie co bym zrobiła i jak bym się czuła gdyby moje maleństwo mi zabrali.
I też wiele osób mówi u nas że to cos dziwne i że to może ona ukartowała.Że to wcale nie porwanie
Takze mozliwe, ze ta wczesniejsza drzemka pomogla, sprobujemy dzisiaj znowu
No to oby to pomogło.
:ico_tort: mamy piąty miesiąc zaliczony :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Czy wasze dzieci na spacerze śpią?
Tak.Moja po chwili odlatuje.
Mały łobuz chciał postawić na swoim.
hihih cwane bestie
jak się wasze dzieciaki zachowują po przebudzeniu?
Moja gaworzy sobie a po chwili włączam jej karuzelę.Gdy mnie zobaczy to pisk śmiech i aż podskakuje w łóżeczku z radości.
[ Dodano: 26-01-2012, 21:09 ]
A my przedwczoraj byłyśmy u pani alergolog.Pojechałam na wyznaczona godzinę ale okazało się że nie mam skierowania i nie przyjmą mnie.Nie wiedziałam że trzeba .
No to wróciliśmy do domu, pojechałam po drodze do pediatry po skierowanie.
Pani alergolog umówiła mnie na następny dzień .Pojechałam z kolegą bo mąż nie mógł .Idę tam pokazuję skierowanie a babka w rejestracji że nie przyjmie mnie pani doktor bo mam źle wypisane skierowanie.Miałam napisane ,,skierowanie do poradni alergologicznej dla dzieci,, a powinno być ,,poradni alergologicznej,,. I z takiego powodu babka twardo się trzyma że nie ma i koniec.Mówi mi że na wizytę płatną mnie może tylko przyjąć ,ale 50 zł a ja nie miałam . Łzy już miałam w oczach ,mała mi płakała bo głodna .Mówię że byłam u pani doktor i mówiła że mnie przyjmie a ona nie i koniec.Ale w końcu zadzwoniła do doktorki i ona kazała wpisać w kartę że to nagły przypadek czy coś w tym stylu , tak że udało się .
Pani mnie przyjęła.Bardzo miła i fajna się wydaje .Zbadała małą , zrobiła wywiad dokładny .Dostałam maści robione bez sterydów . Mamy skierowanie na badania z krwi ,a jesli one nic nie dadzą nam to zaleci jakies inne .