Hej :-)
aga216, wyszalej się też za mnie na nartach :ico_oczko:
Inuno, współczuję tych nieprzespanych nocek :ico_pocieszyciel:
aneta11, i jak tam rozmowa ???? pisz nam tu szybko :-D
magda1614, super,że po badaniach wszystko dobrze :ico_brawa_01: no i faktycznie dobrze,że na tą prowokację nie poszłaś,bo nieźle by Cię załatwili :ico_noniewiem:
Ten kubeczek bardzo fajny,bo dziecko pije z niego jak z normalnego kubka, z której strony chce i nic się nie wylewa :-D jest z firmy lovi.
tabogucka, oj, Tobie też współczuję tych płaczy Szymusia :ico_pocieszyciel: oby te ząbki szybko wyszły :ico_sorki:
A u dentysty nawet fajnie,bo Karolcia dała sobie pogrzebać w buźce :-D
Podobno wolniej jej szczęka rośnie,a zęby duże i się nie mieszczą, no i będzie musiała nosić aparat jak już stałe zęby wyjdą :ico_noniewiem: a teraz ma lipę w buzi,bo zęby się ściskają i ma popsutych 7 zębów :ico_olaboga:
Jeden już jest martwy podobno, a w jednym zrobiła się przetoka i już wiemy skąd takie złe wyniki badań ma,bo limfocyty jej wychodziły bardzo wysokie i OB, no i to przez to. Dentystka jej wyczyściła zęba,żeby ta ropa schodziła przez niego,a nie pchała się gdzieś indziej i na wtorek jesteśmy umówieni na wyrywanie :ico_noniewiem: będą próbować podać znieczulenie miejscowe ale znając Karolkę czarno to widzę,bo jak zobaczy igłę to już jej gorzej,a co dopiero jak do buzi będą jej chcieli włożyć :ico_olaboga: w sumie nigdy nie wiadomo i może akurat się uda :-) ale musi sobie dać zrobić,bo inna opcja to znieczulenie ogólne ale na samo to słowo robi mi się słabo, więc bardzo bym nie chciała,żeby w ten sposób jej usuwali... :ico_olaboga: No nic, wszystko okaże się we wtorek :ico_sorki:
A u nas zima na całego :-D całą noc padało i teraz też ciągle pada i już jest biaaaało wszędzie i jest duuuużo śnieżku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Myślę,że utrzyma się dłużej,bo jest -1 :-)
Może w reszcie uda się nam wyjść na sanki :-D :-D