sprawdzałam właśnie Sylwia
7 okienko na suwaczku wskakuje dokładnie w 26tc i 6 dni (gdy zostaje 92 dni do końca).
- bzdura jakas,wiadomo,ze dziecko czuje nasze emocje itd ale nie wplywa to az tak na nie :ico_noniewiem: ja w ciazy z Zuzia bylam mega nerwowa,maz sie smial,ze bez USG by wiedzial,ze nosze dziewczynke,bo takie nerwy to tylko damskie hormony moga wywolac :ico_oczko: A Zuzia po pol roku juz tylko raz w nocy na cycusia sie budzila,byla spokojna i plakala tylko na rehabilitacjach :ico_sorki:. balagam was powiedzcie cos na podstawie wlasnych doswiadczen.. :(
ja najbardziej lubię po prostu obcisłe koszulki na ramiączkach i majtki po co m zbędne rzeczy :ico_oczko:a to wogole lubie inne pizamki,najbardziej to takie koszule na ramiaczka ale wiadomo,do szpitala trzeba jakos "przyzwoicie"
- ja wolalam nie pytac,nie chce jej przykrosci robic :ico_sorki: :ico_sorki: Ja jak jezdzilam na turnusy Zuzia,to nawet nie chcialam z Andrzejkiem rozmawiac,bo zaraz mi sie plakac chcialo :ico_wstydzioch:ciekawe jak przeżywał mamy nieobecność?
- no dokladnie :ico_oczko:ja najbardziej lubię po prostu obcisłe koszulki na ramiączkach i majtki po co m zbędne rzeczy :ico_oczko:
- oj leci ten czas,ja do meza mowie,ze kupilam pizame,a on zdziwiony - juz? A ja mu na to,ze przeciez za chwile 7 m-c zaczynam,a ten na mnie patrzy :ico_szoking: i mowi - przeciez dopiero w ciaze zaszlas :ico_olaboga:"tylko" 97
wiem, rozumiem, dlatego tak z ciekawości napisałam tu do Was, bo do niej to lepiej ni episać, bo samej jej na pewno ciężko pewno jak wróci do domku i znajdzie chwilkę i chęci to napisze co nieco :ico_oczko:ja wolalam nie pytac,nie chce jej przykrosci robic :ico_sorki: :ico_sorki: Ja jak jezdzilam na turnusy Zuzia,to nawet nie chcialam z Andrzejkiem rozmawiac,bo zaraz mi sie plakac chcialo :ico_wstydzioch:
hehe no dokładnie, z jednaj strony wydaje mi się, że jeszcze tyle czasu a potem, takie o pamiętanie o kurcza już tak mało czasu :-Doj leci ten czas,ja do meza mowie,ze kupilam pizame,a on zdziwiony - juz? A ja mu na to,ze przeciez za chwile 7 m-c zaczynam,a ten na mnie patrzy :ico_szoking: i mowi - przeciez dopiero w ciaze zaszlas :ico_olaboga:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość