cześć mamuśki :-) normalnie padam z nóg, na szczęście już po remoncie, posprzątane wszystko :ico_haha_02: zostały duperele, jak np.założenie listew ozdobnych przy panelach i trzeba pomalować jeszcze raz przy karniszach, bo mój ukochany mąż wczoraj wszystko pomalował, ale zapomniał zostawić dziurek do wkrętów, co by karnisze zawiesić :ico_sorki: no i dziś było dłubanko od nowa, myślałam że go normalnie :502:
no i zamówiliśmy łóżeczko, będzie w czwartek po południu :-D i mieliśmy wczoraj kupić wózek, ale zobaczyłam inny i zdecydować się nie mogłam :ico_wstydzioch: zastanawiam się nad arte alu 3x3 i bebetto holand.. pierwszy ma lepszą spacerówkę wg mnie, ale drugi ogólnie jest ładniejszy i już sama nie wiem :ico_olaboga:
jak się cieszę że z Patrykiem już ok, nie długo dzwoneczek będzie już w domu ze swoimi synkami :ico_brawa_01:
evvelka Ty się takim gadaniem nie przejmuj, to guzik prawda :-) moja teściowa też mnie chciała tak nastraszyć, ale nie udało się jej :ico_noniewiem: mówiła jeszcze że jak kobieta w ciąży mało je to jej dziecko będzie niejadkiem, a jak je dużo i wszystko to dziecko też tak będzie robić :ico_puknij:
rybka bardzo fajna piżamka :ico_brawa_01: ja kupiłam sobie koszule właśnie z tego typu :-)