Hej dziewczynki!
Ale zimno brrr ja chce wiosnę!!! Ale zdrowy taki mrozik, tylko za długo na spacerze nie idzie wytrzymać :-)
Maksio wczoraj pięknie jadł :ico_brawa_01: aż się cieszyłam bardzo, ale dzisiaj znowu bunt. Kaszek też już prawie nie chce, obiadku zjadł tak na oko połowę małego słoiczka i więcej nie chciał :ico_sorki: ale dać mu biszkopcika czy chrupeczkę to chętnie :ico_sorki:
Aniu, trzymam kciuki by się ze ślubem udało :ico_sorki: no i wielkie :ico_brawa_01: dla Milenki- dzielna. To tylko Maksio taki mecenas, że podnosi się już od prawie miesiąca :ico_sorki:
Murchinson, dzięki za info o tych biedronkowych promocjach :-) właśnie rajstopki muszę kupić, bo się nam wszystkie zmechaciły :ico_sorki:
Nowa, to kupiliście mebelki takie do własnoręcznego malowania?? Fajnie, zrób zdjęcia jak już bedą gotowe! My też chcemy Maksiowi kupić, w końcu trzeba mu zrobić jego pokoik :ico_sorki: Oby Liwii ból gardełka szybko przeszedł :ico_sorki:
Czekam na teściówkę na skypie bo coś mi chciała pokazać co Maksowi kupiła i coś się doczekać nie mogę :ico_sorki: