hahahahaha :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Wczoraj któraś z Was pisała jeszcze o ACTA, że zakażą wszystkich substytutów. Mówię o tym P a on do mnie "to wibratory też będę zakazane??" :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
zirafka niezly ten Twoj chlopaczek :ico_brawa_01: a co do chlopa to moj zawsze zauwazy jak cos zmienie ;)
ugotowalam Malemu wszystko na zupke, wyciagam mikser a on caly zaplesnialy :ico_olaboga: taki duzy mamy jak do koktajli, w srodku na nozykach plesn i na tej obudowie, podstawie! stal z 4mce w szafie pod zlewem, ale nie myslalam ze plastik splesnieje!! wrzucilam go do gara z goraca woda i gotowalam troche, ale jakos doszlam do wniosku ze nie bede ryzykowac z jedzeniem dla Malego i pocinalam do sklepu po blender :ico_sorki: pierwszy raz kupilam blender i masakra, jaka miazga :ico_haha_01: fajnie wszystko miksuje, no wyszla tak gladka papka ze szok :ico_szoking: nie wiedzialam ze to tak fajnie dziala, juz bym dawno kupila :ico_sorki: Olis zjadl troche (z pol takiego pojemniczka wielkosci sloiczka) i ryk.. a wygladal jakby mu smakowalo, a potem jak zaczal ryczec to jakby go cos bolalo :ico_placzek: czemu on nie moze normalnie zjesc?? :ico_placzek:
masakra.. a podobno jeszcze jak chodza po koledzie to pozniej gadaja kto ile dal a kto nie dal w ogole.. wydaje mi sie, ze ksieza kiedys byli oddani Bogu a teraz 99% z nich leci na kase i tyle..A co do kasy, to nie pisz, ze nie trzeba płacić, jasneeee, jak chrzciłam córkę, to Ksiadz przy wszystkich otwierał koperty i wysmiewał ludzi.
tak, ale za chrzest ksiadz tesciowej normalnie powiedzial ze 100zl 'datek'..Cytat:
A te 20 f to pisałaś chyba,że to wpisowe?
no dokladnie niestety, dlatego nie chce zeby moje dziecko bylo 'inne' bo nie bedzie chodzilo na religie ani nie pojdzie do komunii swietej :/Ludzie kochają plotkowac i komentować innych nie patrząc na siebie