ja kolacyjkę sobie zrobiłam, idę wykąpać Izę położę Ją do spanka i laba na dziś :ico_sorki:
a powiedz czy drastycznie ci sie dieta zmieniła teraz??? bo ty jadasz tak jak dietetyk zalecił tak???
ksiądz mówi e nie trzeba niech dziecko ma na ten basen
takich już chyba nie wielu jest niestety, ale dobrze wiedzieć, ze jeszcze bywają z powołania Ksieża, ja na swojej drodze niestety na takiego nie trafiłam.
a najbardziej mnie wkurza że wszyscy wiedzą że nasz proboszcz ma 18 -letnią i 5 letnią córkę.....
i dlatego jak mozna wierzyc w to co oni głoszą??? Lepiej samemu sobie biblię czytać, bo nikt nam nie zabroni jej interpretować własnymi myślami:)
Ja jestem strasznie na nie jak chodzi o Ksieży, aż tak ze do nich nie zwracam sie prosze Ksiedza, tylko prosze Pana, bo traktuję ich zadanie jako pracę, nie mówię "niech będzie pochwalony" tylko "Dzień dobry" i tyle, skoro oni żyją normalnie jak ja - czego jest wiele przykładów to z jakiej racji mam ich traktowac inaczej, moze chyba, ze sami się obwijaja w sukienki i udają wstrzemiężliwość choć nigdzie nie jest zapisane w Biblii, że nie wolno im uprawiac seksu bo to znaczy o oddaniu Bogu. Eh można by napisać wiele, jak bardzo nimi gardzę za to zakłamanie, ale nie chcę denerwować wierzacych ludzi, bo na stosie mnie spalą jeszcze za swoje opinie :ico_haha_01:
izuś no nareszcie Przemek w domu:) JAk sie czuje?Wszystko ok? Pewno dziwnie jemu po takim czasie w domku co??? Super, teraz tylko zdrówka i zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Przemka:)
A ja ukąpałam dzieci i synuś zasnoł mi w foteliku, ciekawe na jak długo, bo ostatnio coś mało sypia po 20 min maks 3 razy, w nocy też budzi się często.