05 lut 2012, 22:17
dobry wieczor
izus, no ja tez nie wiedzialam w sumie dlaczego P. mial operowane serducho, ale w tej sytuacji co napisalas, to po prostu widac ze nie ma po co chodzic do ogolnego lekarza, skoro nawet jakichs powazniejszych schorzen nie umi wybadac..
a on sie kiedykolwiek wczesniej skarzyl na bol serca czy cos, czy tak nagle go wtedy wzielo i ta goraczka..?
u nas byla taka sytuacja z moim wujkiem, ze tez lekarz go odeslal do domu z antybiotykami na cos tam, a ten wyszedl od lekarza, zemdlal i od razu go karetka na sygnale wiozla do szpitala na operacje, bo mial ciezki stan przedzawalowy :ico_szoking:
nina Kalinka tez dosc czesto marudzi zanim zasnie, ja slyszalam ze przemeczone dzieci nie umia zasnac, ze np przejdzie swoja godzine spania i potem sie meczy i placze bo nie umie usnac :ico_noniewiem:
marcz dobrze ze jestes zadowolona z wizyty domowej, a mi sie wydaje, ze w zasadzie z kazdej wizyty prywatnej jest sie zadowolonym, jak ma lekarz dobrze zaplacone to czemu mialby byc niemily i konkretny?ale pani doktor pewnie praktykuje tez na NFZ, praktycznie kazdy lekarz panstwowa posadke piastuje :ico_noniewiem: ciekawe tylko czy na kase bylaby tez taka laskawa :ico_noniewiem:
a co do swojskich obiadkow czy sloiczkow, to Kala lubi te sloiczkowe, moje owszem zjada, ost jej gotuje tak ze codziennie ma domowy, ale jak zaczyna sie dlawic i kaszlec - zauwazylam ze jak nie chce jesc to wlasnie tak robi - to dajemy jej sloik i wcina az milo..
deserki to samo..codziennie robie jej naturalny, ale np dzis zrobilam jej winogrono + jabuszko + kaszka manna = wyszlo bajka, ale nie wiem czy konsystencja zas nie ta, odpowiednia do jej podniebienia, bo smak rewelacja, a Kala go nie chciala, a ze byla glodna to musialam jej otworzyc sloiczek i prawie caly 190 ml Bobovity zjadla (jablka, banany, platki owsiane) :ico_noniewiem:
kupilam jej tez ost chrupki z Hipp'a, te pierwsze chrupeczki kukurydziane i co?nie zrobily na niej zadnego wrazenia..pomamlala wczoraj jednego (moze pol wciela), dzis tez pol jednego i tyle :ico_szoking: myslalam ze bedzie wcinac az milo, a tu..nic..