hej dziewczyny
U mnie brak czasu totalny, Liwia śpi wiec wpadłam na szybko, bo pewnie niedługo się obudzi.
Wieczór znów samotny mnie czeka, mąż w w-wie, jeszcze na spotkaniu :ico_olaboga:
:ico_brawa_01: dla maluchów za postępy i nowe zabki.
U nas na 2 ząbkach stanęło :ico_sorki: , młoda staje wszędzie gdzie się da, stawia już pierwsze kroczki, a na raczkach śmiga szybciej niż Pola :-), w dzień śpi mi coraz krócej, ale jest bardzo grzeczna i przekochana, z tym, ze bardzo konkretna potrafi zamanifestować jak się jej coś nie podoba :-) .
;lNocki coraz lepsze :ico_brawa_01: , przeziebienia nie chcą nam przechodzić, Liwię
jeszcze dusi, a z nosa wszystkim nam się leje juz ponad 2 tygodnie :ico_olaboga:
Pogoda dzis lepsza, tylko -12 w dzien bylo :ico_oczko: , tak naprawdę mam dość, z domu do pracy z pracy do domu i tak w kółko, chcę juz wiosny :ico_sorki: :ico_sorki:
W sobotę jedziemy na 4 dni do Wisły,to trochę sobie odpoczniemy, mąż ma cały tydzień urlopu. ostatnio zarobiony (początek roku) trochę odetchnie.
Mloda coś sie juz niańce odzywa więc będę
zmykać
Dużo zdrówka dla chorujących i szybkiego rozwiązania problemów finansowych :ico_sorki:
[ Dodano: 06-02-2012, 17:57 ]
pare zdjec moich dziewczyn