A nie słyszałam o nim ale dziś jesteśmy na nartach net mamy za darmo i nieograniczony transfer (w domu niestety ograniczony )więc może pooglądamy wieczorem.a w ogole na nude polecam wpisac sobie na youtube Niekryty Krytyk.przy niektorych odcinkach to myślałam ze sie posikam :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
To rozumiemy się.No i ja chętnie bym Maćka już wyeksmitowała z sypialni, z tego powodu co Ty Lilcię :ico_oczko:
ihihi żeby nie okazało się że w ciążę grupowo zajdziemyhehe patrze wszystkie prawie poszalały :ico_brawa_01:hehe my dzisiaj też przed pracą P zaszaleliśmy;) Tak mnie jakoś naszła ochota :ico_haha_01:
Mnie jazda samej nie sprawia mi frajdy.Lubie jeździć z mężem a w tej sytuacji nie jest to możliwe.szkieletorek udanego wyjazdu. Szkoda, że nie będziesz mogła pojeździć z mężem. Ja bym nie wyrobiła chyba gdyby mąż jeździł a ja nie
no jak byliśmy u moich rodziców to też Alanek wiercił się strasznie w nocy, bo mu za gorąco było. Oby Lilka ładnie spała :ico_sorki:. Fajnie, że sobie odpoczniesz od rodziców i ich gadania. Ja mam na szczęście spokój, bo teściowa się mnie boi po kilku sprzeczkach i nawet ostatnio chyba próbuje się troszkę podlizać, bo ciągle mnie chwali, nie wiem czy to szczere czy nie, ale miłe w każdym razie :-), a mamę mam daleko :-).Moja już przebrana ,nakarmiona i widać że spać się chce ale tu taki gorąc że kiepsko to widzę
a jednak ... ja już nagrałam się w ciągu lat szkolnych i teraz mnie nie ciągnie tak bardzo. Jak mam czas to zagram w jakiegoś tysiąca, szachy czy warcaby - ale to według mnie takie bardziej dorosłe już gry :-P
My z Ł.też lubimy grać, z tego się chyba nie wyrasta :-D
mi też! Mój mąż powiedział dzisiaj, że jakby nam się trafiło drugie to od razu wyjeżdżamy za granicę, żeby mieć dwa obywatelstwa...proszę Cię nie kracz!! :ico_szoking: Mi jedno na razie wystarczy :-D
tak ja. Tylko mi chodziło bardziej o jakąś firmę? Bo my mamy tu w Polsce przynajmniej z tego co widziałam albo kaszę manną taką dla starszaków na zwykłym mleku, albo taką do której trzeba dokupić modyfikowane mleko. I właśnie zastanawiam się, której wy używacie i jakby co to jakiej firmy?nina chyba ty o kasżę manna pytałaś?

ja mam kaszkę manną z Bobovity, bez gotowania. Daję ociupinkę do zupki, mieszam i podgrzewam słoik.I właśnie zastanawiam się, której wy używacie i jakby co to jakiej firmy?
ja tez caly czas robie, prywatnie, ale za darmo - bo tu karte mam do konca lipca na refundowanego dentyste :-Dno ja ostatnio zrobiłam 10 zębów. Aż boję się myśleć ile wydałam.
no to super, odpoczywaj poki Lilka grzeczna :ico_oczko:Ja pije herbatkę z cytrynką i oglądam tv.Życ nie umierać.Mamy nie ma , nie wpieprza mi się ahhh życie
o bosh, o nie nie nie! :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_haha_01:szkieletorek napisał/a:
ihihi żeby nie okazało się że w ciążę grupowo zajdziemy
proszę Cię nie kracz!! :ico_szoking: Mi jedno na razie wystarczy :-D
to bede musiala sobie obejrzec, a gdzie to na youtube?Matura to bzdura - śmieję sie zama z siebie, bo maturę mam a wielu rzeczy nie wiem niestety.
w UE chyba juz nie dostanie nigdzie obywatelstwa, jedynie spoza Unii :ico_noniewiem:mi też! Mój mąż powiedział dzisiaj, że jakby nam się trafiło drugie to od razu wyjeżdżamy za granicę, żeby mieć dwa obywatelstwa...
my tak samo, lozeczko mamy 2 cm od naszych glow, ale staramy sie byc cichutko, a jak sie Maly nieraz zacznie wiercic to trzeba 'zamrzec' bo inaczej moze sie obudzic :ico_olaboga:nina0226, no my też bar bara w sypialni jak na razie. Dziwnie by mi było przy Maćku, bo sypialnia mała, mamy spore łóżko i łóżeczko Maćka na wyciągnięcie ręki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość