Cześc leseczki...
moj niestety mimo wagi 2850g w 34tyg i 2 dniu ciązy ma wpisane ze wczesniak...mamy skierowanie ze wzgledu na wczesniactwo do poradni okulistycznej, na badanie słuchu (mimo ze w szpitalu wyszło ok), na rechabilitację, do kardiologa (mimo ze echo serca miał robione w szpitalu)....dostał 9 pkt przy porodzie ...ze względu na koloryt skory, bo zapomniałam wam napisac ze był zaplatany w pępowinę....
ryba mniej wiecej mamy już ustalony rytm dnia...w dzien spi i je :-D ...o 19 kąpiel zasypia ponownie o 20...i znow budzi sie co 2,5-3 godzinki...i tak narazie wygladają nasze dni...czasem czesciej sie budzi, ze wzgledu ze czasem zasypia przy cycu i wtedy głodny sie przebudza...ale mowie wam...on prawie nie płacze...czasem piśnie przy kąpieli...a tak super facet z niego :ico_oczko:
dumny braciszek :-D
i
Patryczek
u nas jest chłodno w domku, wiec mały czesto w kocyku jest bo z niego jest straszny zmarźlak
[ Dodano: 13-02-2012, 09:16 ]
wiem dziewczyny ze wam już jest cięzko, ale juz niedługo dołaczycie do mnie :-D ...pamiętam jeszcze coś z tego :ico_oczko: teraz czuję sie jak nowop narodzona :ico_haha_01: i narazie nie tesknie za brzusiem :ico_haha_02: