Szczerze, gdyby nie prezent, to bym ich nie miała. Nie stać mnie. Chcę sobie kupić patelnię ale tez oscyluje najmniejsza w okolicy tysiąca wiec sobie na nią poczekam :ico_haha_01:Faktycznie droga inwestycja ten Twój zestaw Małgorzatko.

podaj to sobie przejrzę :ico_oczko:Jak chcesz to mogę ci link do tej strony co płyny kupuje przesłać, tam są cenniki.
no właśnie ciekawe jak to w plastikach jest :ico_noniewiem: może ktoś używa to by się wypowiedziałNo mnie własnie tez zawsze zastanawiało to nie przechodzenie zapachów, bo o ile w takich typowych garnkach, to mnie przekonuje, to w tych plastikach już tak nie do końca.

A z czego tak wnioskujesz??? Mikrofala to zupełnie inny temat, nie uważam żeby to był zdrowy wynalazek i bardzo potrzebny i niestety ale prawda jest taka że tak przyrządzone dania smakują inaczej - to wynika głównie z tego że mikrofale rozbijają białko.Chyba nie jesteś za udogodnieniami, co?

to chyba o to właśnie chodzi,że to jedno i to samo :ico_noniewiem: bo gotuje w jednym garnku znaczy na kilku poziomach i wtedy to jakby gotowała wszystko razem,przynajmniej ja to tak rozumiem :ico_noniewiem:czemu piszesz że gotujesz jedno na drugim a potem że można wszystko razem ale ty rzadko tak robisz :ico_wstydzioch:
o tak jest różnica ogromna,my mamy kuchnię kaflową i gotuję na niej parę razy w tyg :ico_oczko:jadłaś kiedyś coś gotowanego na żywym ogniu, drewnie, kuchni kaflowej??? To jest prawdziwy smak, gaz się nie umywa
a czemu pare razy w tygodniu ? :-D :-D moj chce w nowym domku zrobic wlasne piec kaflowy. a ja jakos srednio to widze. mozesz zrobic zdjecie i wyslac mi na emaila jak wyglada twoj piec kaflowy? plisss :ico_sorki:my mamy kuchnię kaflową i gotuję na niej parę razy w tyg

Nie, nie taki.o jeśli wynik jest taki, że
Małgorzatka napisał/a:
Całego obiadu-1 dania i 2 dania. Piramidkę robię.
ale
Małgorzatka napisał/a:
ale rzadko tak robię
to rozumiem :ico_oczko:

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość