no :ico_wstydzioch:zazdroszce juz 8 kilo schudłąs

biedna :/ a moze gdzies indziej sie mozesz starac przeniesc gdzie bardziej by Ci odpowiadalo?no własnie nie ... bo dział zlikwidowali ten ....
Ja wiem, że jesteś w wielu kwestiach mądra ale nie pozwalaj sobie na ocenianie innych, że nie mają o czymś pojęcia. Ja sama zapytałam lekarki dlaczego to zrobiła i powiedziała, że moje dziecko jest bardzo silne i że od czasu do czasu mogę go sadzać, żeby ćwiczył mięśnie i pracował nad kręgosłupem. A moja mama pracuje z doktorem chirurgiem i neurologiem i też mi pozwolił sadzać synka. Więc wybacz, nie jesteś lekarzem więc nie pouczaj innych w ten sposóbsorki, nie obraź sie ale na jakim świecie ty żyjesz? :ico_szoking:
no ale tak jak powiedziałaś każde dziecko jest inne. Mój Alanek tak siadał za rączki jak miał 2,5miesiąca. Sama pani doktor go tak posadziła i nic mu nie było, żyje i ma się dobrze. A dodam, że jak miał niecałe 4miesiące to jak się go brało za rączki to nie siadał tylko wstawał na nóżki. Myślę, że każda matka wie co robi, bo zna swoje dziecko i nie ma co oceniać
a jak nie masz o czymś pojecia to lepiej nic nie pisz serio :ico_puknij:
uważasz ze sadzenie za raczki 2,5 miesiecznego dziecka jest normalne ??????????
Pani doktor to posadziła twojego syna zeby sprawdzic napiecie mięśniowe przez odwiedzenie jego główki przy siadzie :ico_puknij: a nie dlatego żeby sobie posiedział :ico_puknij:
TYLKO lekarz mozę w ten sposób dziecko sadzać włąśnie w tym celu zeby napiecie mięśniowe zbadać
Boże widzisz i nie grzmisz :ico_szoking:
ja miałam wycinanie wyrostka. Najważniejsze, żeby nic nie jeść przed zabiegiem, bo ja żygałam cały dzień i całą noc. No ale wyrostka nie przewidzisz :-P. Ogólnie nie jest strasznie, nic nie czujesz. Po prostu śpisznie wiem co robic, mialyscie kiedys jakis zabieg pod narkoza??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość