mały zawsze tak późno chodzi spać???
nie, zwykle o 19:30 juz dawno w łózku...tylko męzowi dzisiaj sie zachcialo "na dobre i na zle" ze mna ogladac...a z reszta my jestesmy godzine za Wami, wiec az tak późno nie jest:))))
Mad. napisał/a:
dzisiaj sama wykąpałam Martynkę.
ode mnie dla ciebie mega brawa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: bo ja się muszę przyznać że Kubusia jeszcze nie kąpałam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: a Olka zaczęłam jak miał chyba z 4 miesiące :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: , mój A na szczęście na razie jest w domu wieczorami i to on ma w tym wprawę, głupio się przyznać ale ja jakoś się boje, tzn gdybym musiała to pewnie też jakoś bym sobie poradziła na razie u nas to jest "obowiązek" mężusia :ico_oczko:
a to u mnie ze wzgledu na to, ze maz na nocki pracuje ja musze ja kapac...ale nie ma klopotu, i filip i Hania bardzo lubia wieczorne kapiołki:)))
martam ambitna babeczka z ciebie jest a co wogole studiujesz i czy to jest kurs jakis czy studia ? ja po skonczeniu Level 1 narazie dalam sobie spokoj z nauka w Londynie ze wzgledu na dzieci ale w przyszlosci zamierzam przeszkolic sie na polozna
[ Dodano: 17-02-2012, 22:25 ]
a ja na dobranoc wam jeszcze ciacho postawie za przekroczenie 4000 postów :-D :ico_tort:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 17-02-2012, 22:26 ]
a teraz na prawde juz sie zegnam:))) dobrej nocki!!!!!