Ja prócz tego mleka i jaja to też wszystko jem . Kapusta fasola groch i ostre też zajadam.Mojej nigdy nie bolał brzuszek a jem prawie od początku jak mała się urodziła.
ja tez probowalam wszystko jesc od poczatku ale Oli mial ciagle problemy ze skora, z brzuszkiem wiec przestalam jesc surowe warzywa, czekolade i rozne ciezkie rzeczy, ale od jakichs 2 tyg jem czekolade i jest juz ok, od paru dni pomidora surowego, rzodkiewke, kapuste ze sloika i poki co jest ok wiec tez zaczne rozne rzeczy wprowadzac ktorych dawno nie jadlam..
A tatuaż bym nie zrobiła ,boje się bólu hehe
hehe ja tez sie boje bolu i boje sie igiel, jak mam miec pobierana krew to prawie mdleje, ale kolczyki i tatuaze uwielbiam, to jest taki inny rodzaj bolu :-D
Agus napisał/a:
zamierzam zrobic sobie Oliwierka po chinsku
dlaczego po chińsku???? hm[/quote]
bo na jednym nadgarstku mam M po chinsku (zrobilam jak jeszcze nie bylismy malzenstwem i tak myslalam ze po 1 rodzina by zaraz pierdzielila glupoty ze zle zrobilam bo co jak sie rozstaniemy itp itd a po 2 lepiej tak to wyglada niz jakbym miala napisane Michal na nadgarstku :ico_noniewiem: ) no i jak jedno mam po chinsku to na drugiej tez bo inaczej by glupio wygladalo :ico_haha_01:
czy Wasze dzieci tez zawsze mają tyle do powiedzenia podczas karmienia? :ico_sorki:
Olis na poczatku super jadl tak ze przy kazdej lyzeczce sobie gadal, ale to bylo przez moze 2 tyg a teraz caly czas musze go szybciutko karmic bo 1/4 sloiczka i jest ryk.. :ico_placzek:
a mam pytanie do dziewczyn cycujacych - ile planujecie karmic jeszcze?
i do butelkowych - jaki macie sposob zeby zrobic szybko mm w nocy? bo ja wyciagam cycka i tyle, Olis sie nie obudzi, ale jakbym miala gotowac wode, mieszac mleko i czekac az wystygnie to pewnie chwile by to zajelo, co robicie zeby to przyspieszyc?
Olis nie daje mi pisac, wlazi mi na kolana i wspina sie po mnie, ciagnie za bluze i za getry haha chyba musze go troche wymeczyc, idziemy sie pobawic :ico_haha_01: