lew jest mój, ten z avka i to mój pierwszy tatuaż, jeszcze mam na nodze róże
widzialam juz na nk, choc niedokladnie przez te pomniejszone zdjecia teraz, ale na fb sie przyjze jak mnie zaakceptujesz :-D
czyli z tym mlekiem to rozumiem, ze mieszacie jak cos goraca wode z proszkiem a potem dodajecie troche mineralnej? bo myslalam, ze nie mozna mieszac tak ale w sumie co mialo by byc w tym zlego :ico_noniewiem:
a ten mega ból jest od wyłażącej 8.
no mi sie to juz ciagnie od jakichs 4 miesiecy, ale sie waha, raz puchnie i boli z tydzien a potem schodzi i jak gdyby nigdy nic, ale nie chce cos sie przebic :/ moze Ci krzywo jakos rosnie i dlatego? najlepiej wlasnie na zdjecie isc to bedziesz wszystko wiedziala :ico_sorki:
Przed porodem często robiłam sobie takie drobne warkoczyki na całej głowie, a teraz jakoś czasu nie mam :ico_noniewiem:
oo fajnie ze sobie sama robilas :ico_brawa_01: a dlugo Ci to zajmowalo?
to wrzeszczał z takim żalem "mamamama nie nie mamama"
heheh slodziak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ale zauważyłam, że mój Alanek też nie chce kupionych słoiczków.
ehh wiesz co ja bym strasznie chciala mu robic sama, ale moich tak samo nie chce :ico_placzek:
że wszystko tylko ciumka a nic porządnie nie je
no Olis tez tak czasem robi, martwie sie wtedy zeby glodny nie byl no ale tak jak mowisz w koncu stwierdzam ze jak zglodnieje to sam sie upomni :ico_oczko:
o matko to już zaraz kończę 23 :ico_szoking: jak ten czas leci
hihihi ja w kwietniu 24 :ico_szoking:
moja mama urodziła mnie jak miała 31
to moja miala 22.. a 32 jak urodzila moja siostre :ico_noniewiem: wydaje mi sie ze nie ma idealnego wieku na dzieci, wszystko i tak zalezy od tego jak sie nimi zajmiemy i jak je wychowamy :ico_oczko:
ja chciałam pierwsze dziecko urodzić po 25roku życia ale wyszło wcześniej :)
ja to juz chcialam od baaardzo dawna, ale jakos zawsze balismy sie podjac te decyzje, tak zwlekalismy zeby miec wiecej kasy itp itp, tyle lat mielismy oboje stala prace i nie moglismy sie zdecydowac a w koncu sie udalo jak z pracy sie zwolnilam :ico_haha_01: :ico_haha_01: wiec w najgorszym mozliwym finansowym momencie, ale jakos dalismy rade, costam jeszcze popracowalam na szczescie.. choc w sumie dobrze ze tak wyszlo bo nie chcialabym teraz wracac do pracy z macierzynskiego, poza tym teraz chyba naprawde dojrzelismy oboje do dziecka i tak jak sie ulozylo jest git :ico_oczko:
a żeby nie zapeszać to Alanek wczoraj 2 razy i dzisiaj raz zasnął bez płaczu, oby tak dalej :ico_sorki:
trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Kupiłam sobie takie fajne botki co i na teraz i na jesień i nawet na wczesną wiosne mogą być zza 35 zł :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01:
ja tez musze sie wybrac bo mi sie moje ulubione rozwalily :ico_placzek: chodzilam w nich hmm z 5 mcy i wywalilam w koncu rachunek z 2 tyg temu bo sprzatalam, i tydzien temu patrze a mi sie zamek odpruwa od buta, niewiele i nic nie widac, ale w miare jak bede chodzic to pewnie niedlugo sie rozwala.. :/ i tak mnie wkurza ze wywalilam ten rachunek ze :ico_zly: a w zyciu nie mialam tak wygodnych butow, chyba sobie kupie takie same :ico_haha_01:
w wieku 30 lat (czyli za kolejne 3 latka) :ico_oczko:
to Ty tez mlodziutko Milenke urodzilas.. a tak jakos wyobrazalam sobie ze masz z 35 lat :ico_wstydzioch: nie wiem czemu.. :ico_wstydzioch: