ale niestety skończyło się tragicznie, skręceniem karku:(
o Boze.. :ico_chory: ja pamietam co ja wyrabialam jak bylam mala, jak skakalam z szafy na tapczan i rodzice krzyczeli a ja dalej tak robilam, w koncu 'tylko' wyrznelam broda i mialam cala zakrwawiona to powiedzialam ze sie mazakiem pomalowalam :ico_puknij: :ico_puknij: ale moglo skonczyc sie roznie, nigdy nic nie wiadomo, lepiej jednak byc ostroznym i pociechy pilnowac, choc przesadzac tez znow nie mozna i wszystkiego zabraniac :ico_sorki:
jak ide na impreze do jakiegos klubu to jakos mi sie wydaje ze odstaje od reszty :ico_noniewiem:
oj chyba zartujesz :ico_szoking: moze to predzej przez dwojke dzieci niz wiek (w sensie ze jestes juz dojrzalsza niz takie 'zwykle' dziewczyny), ale czuc sie staro z 25tkami w klubie to mozna po 40 a nie w wieku 28 lat! :ico_nienie: :ico_nienie: a teraz baw sie poki jeszcze nie jest za pozno! choc powiem Ci, ze mi sie ostatnio imprez nie chce w ogole, Olis i M mi wystarczaja, z kolezankami lubie sie spotkac, ale wole miec Malego caly czas przy sobie :ico_oczko:
Aguś wiesz że Ciebie lubię bardzo :-) , ale Ty rok starsza chyba? :>
wieeem wieem :588: a rok taa ale to prawie nic :ico_oczko:
grunt, że nam pasowało towarzystwo ;-)
dokladnie :-D w UK kazdy sie zadaje z kazdym i wszyscy sa po imieniu, jakos mniej oficjalnie niz w PL to wszystko jest - mam np kilka kolezanek z ktorymi sie swietnie bawie a maja dzieci w moim wieku lub niewiele mlodsze :ico_oczko: i tez czesto przed ciaza chodzilysmy razem na imprezy :-)
jak zuję gume to ona juz mlaska bo mysli, ze zaraz cos dostanie hihihi
ahahahahhahah :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i dzisiaj tez rao jak sie obudziła to usiadła sobie juz sama :ico_brawa_01:
ooo gratulacje!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Nina ja od kiedy wsadzilam Oliwka w spacerowke to caly czas w niej jezdzi czy deszcz czy snieg, wiatr.. :ico_noniewiem: ubieram go w spioszki, na to sweterek i spodenki jakies, zamontowany mam spiworek wiec go zapinam, do spiworka jeszcze wkladam kocyk i Malego opatulam tak, ze tylko buzie ma na wierzchu, na sama gore to przykrycie (nie wiem jak to sie nazywa?), to co sie przypina do wozka i jedziemy :-D a jak pada to jeszcze pokrowiec i napewno nie jest mu zimno :ico_oczko: bylismy sie dzisiaj przejsc to zasnal godzinke i kilka minut temu i dalej spi na dworze, az dziwne bo wiatr tak wszystkim szarpie ze myslalam ze dlugo nie pospi przez ten halas ale kima :ico_noniewiem:
marcz lepiej pilnuj bo te nasze lobuziaki z dnia na dzien cos nowego robia i lepiej miec oczy wszedzie :ico_szoking: a wozeczek fajny choc mi sie nie podobaja z takimi malymi kolkami i wole miec cala raczke bo latwiej sie wtedy jedna reka prowadzi jak pisze sms czy cos :ico_noniewiem: a zielony fajny kolorek, nasz ma zielone dodatki :ico_brawa_01:
kwiatunio to oby szybciutko przeszlo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Chyba będę zmuszona kupić niebawem niekapek to może z tego będzie pił w nocy mleczko skoro z butli nie chce.
a moze po prostu nie byl glodny a obudzil sie przez te zabki? jak tam jego dziaselka?
Jak dalam Oliwkowi pierwszy raz niekapka to wytrabil jakies 150ml herbatki ale tylko raz a teraz jak mu daje to jakby nie wiedzial jak sie za to zabrac, probuje go ciumkac ale mu nie idzie i bardziej go gryzie i slizga sie dziaselkami i sie nim bawi.. a pic to z butli tylko :(