no to dałam czadu z tym antykiem, teraz wyjdzie że Was traktuje jak babcie skoro siebie tak :ico_haha_01:i widze, ze ja z toska z tego samego roku, to dopiero stare d.py, hahahhaha :ico_haha_01:
noooo, jak chcecie, to mozna oprocz cyckow inne pikne czesci ciala omowic :-DMoże pozostańmy narazie na tych cyckach, wózkach itp... :ico_oczko:
no to jest kicha, ale mnie Paweł strasznie namawia do obcasów co by nie mówić człowiek dużo ładniej wygląda tylko w takich szpilach 190 cm to już za dużo :ico_olaboga:Tylko żal mi czasem że mi brak odwagi założyć takie szpile ze 12 cm :ico_oczko:
11,5 tyś. Kupa kasy ale to był akurat ten czas co braliśmy kredyt na remont domu i stwierdziłam że taka kwota przy 130 tyś to nic :ico_wstydzioch: no i tak spłacamy te moje cycki :-DA moge zapytać ile taka przyjemność kosztowała?
Ty nie pamiętasz? A co ja mam powiedzieć? te nieprzespane noce najbardziej mnie przerażają bo Tomek od małego bardzo dobrze spał i się z nim wysypiałam. Mam nadzieję że i teraz tak będzie :ico_sorki: Chociaż podobno drugie dziecko jest całkowicie inne :-)ja już nie pamiętam chyba :ico_olaboga: :ico_oczko:
to uważaj na siebie. Ja w poprzedniej ciąży raz zemdlałam i takie dziwne uczucie było mi niedobrze i nagle patrzę a ja siedzę a przy mnie ze sklepu babki bo byłam w przymierzalni.Ja dzisiaj omal nie zemdlałam
a ja na to nie mogę narzekać :-D chociaż może się nie chwalę bo ciekawe co powie jutro lekarz :ico_chory:mi wszelkie żądze umarły ostatnio
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość