dzisiaj się z koleżanką na jutro umówiłam i jak pogoda dopisze to jadę do niej z dziewczynkami,obie zadowolone będą bo będzie chłopaczek roczny :-D :-D Mileny chłopak :-D :ico_brawa_01:
Ania to czekamy na filmiki... ja nie mam czym zrobić teraz i ubolewam nad tym że tyle rzeczy nie będzie uwiecznione
ja nagrywam telefonem :ico_oczko:
mam aparat też z funkcją nagrywania ale nie ma czym naładować baterii :ico_sorki: a na nim mam filmik z Hani pierwszymi samodzielnymi krokami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Nawiedziła nas dzisiaj pielęgniarka środowiskowa, zmierzyła Krzysia i aż nie mogłam uwierzyć, że ma 80cm główka 47, klatka 49.
długaśny jest :ico_szoking:
ja moją małą zmierzę za tydzień :ico_oczko:
środowiskowa była u nas 2 razy i ma być 3 raz koło roczku Mileny więc spodziewam się jej w kwietniu/maju :ico_sorki:
markotka cieszę się,że placuszki smakowały :-D :-D
Murchinson może środowiskowa o was zapomniała :ico_haha_01:
Miałam gości, dwie koleżanki wpadły, niedawno pojechały, czas przynajmniej zleciał. :ico_sorki:
to miło czas spędziłaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Koroneczka Tylko mi nie mów że wierzysz w historyjkę o nieszczęśliwym wypadku Madzi... a teraz jeszcze matka nie zgodziła się na demonstrację przebiegu sytuacji, poza tym jest chamska i ordynarna zero skruchy tylko strach o własne dupsko za przeproszeniem ... ja jej nie wierzę i co by nie mówili ta sprawa mocno śmierdzi
chamska jest to fakt,ale sama sekcja wykazała,że dziecko jednak zmarło od upadku :ico_noniewiem: